ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ Ο ΤΣΑΦΟΣ! ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΞΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ» ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ… ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Κοινοποίηση:
sdvdsvsdv

Το μέγα ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τον νέο υφυπουργό Ενέργειας Νίκο Τσάφο, έχει και συνέχεια. Δεν ήταν μόνο η αναφορά στην «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» αφού πλέον αποκαλύπτεται και 2η ανάρτηση του τύπου αυτού υπέρ της Τουρκίας. Αλήθεια, που τους βρίσκει όλους αυτούς ο «παραπλανημένος» Πρωθυπουργός;

Συγκεκριμένα σε άλλη ανάρτησή του στις 29 Ιουλίου του 2020, λέει ο κ. Τσάφος, στα αγγλικά: ‘’η διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας δεν είναι για την ενέργεια. Δεν είναι καν μία διαφωνία. Κάποια από αυτά που θέλει η Τουρκία έχουν αξία. Άλλοι ισχυρισμοί είναι παράλογοι’’. Και ρωτάμε τον κ. Τσάφο και τον κύριο Μητσοτάκη που τον κρατάει στη θέση του: Ποια είναι αυτά τα ‘’θέλω’’ της Τουρκίας που έχουν αξία; Να μας εξηγήσει ο κ. υφυπουργός, γιατί παραμένει στη θέση αυτή, ποια από αυτά που θέλει η Τουρκία έχουν αξία; Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Στην πρώτη φάση, για το όταν ονομάτισε τα κατεχόμενα ‘’Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου’’, ο κ. Τσάφος λέει ότι το έγραφε γιατί δεν είχε επαγγελματική σχέση τότε με την κυβέρνηση. Εδώ προκύπτει ότι και σε άλλες τοποθετήσεις του ως αναλυτής, εξαίρετος επιστήμονας κατά τα άλλα, μιλάει για κάποια από αυτά που θέλει η Τουρκία και «έχουν αξία». Μήπως και αυτή η ανάρτηση είναι… «λάθος» όπως υποστήριξε και για την πρώτη σχετική με τα Κατεχόμενα; Να μας πει, ποια είναι αυτά που έχουν αξία και που θέλει η Τουρκία; Γιατί για εμάς είναι αδιανόητο, όπως και για τον ελληνικό λαό, οποιαδήποτε υποχώρηση».

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση του κυρίου Τσάφου:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. μου τον σύστησε ο σώρος ….
    μου ειπε ειναι καλό παιδί και το ποιο σημαντικό οτι ειναι φιλότουρκος

  2. Δεν εχει και τοσο φοβερο βιογραφικο που τον προβαλλουν. Σαν τους δημοσιογραφους για τα διεθνη ενεργειακα ειχε περιορισμενες γνωσεις και ουτε κα ενα μαστερ.

  3. Τσάφος; Τουρκαλβανικό επώνυμο, τουρκαλβανική φάτσα! Κλοτσηδόν όλη την πορεία μέχρι το Νταγκεστάν, δηλαδή την αρχαία αλβανία του Καυκάσου!

  4. ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΙΑΜΕΠ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΑΣ….

  5. Μα δεν λέει κάποιος κατά λάθος την τουρκοκρατούμενη περιοχή της Κύπρου «Βόρεια τουρκική δημοκρατία». Προφανώς τέτοιους θέλει ο Κούλης για να ξεπουλήσουν τη χώρα και να το χαίρονται.

Leave a Response