Άγιοι Ανάργυροι: Ντυμένη νύφη κηδεύτηκε η 28χρονη – Κατέρρευσε η μητέρα της

Κοινοποίηση:
Kyriaki_khdeia2

Σε λευκό φέρετρο, ντυμένη με νυφικό φόρεμα και ένα στεφάνι στα μαλλιά της κηδεύτηκε η 28χρονη Κυριακή που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας 1η Απριλίου.

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Αγίων Αναργύρων για το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη κοπέλα, την οποία «έσφαξε» ο 39χρονος με πέντε μαχαιριές.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 29χρονης, με την μητέρα της να καταρρέει μέσα στην εκκλησία σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μη μπορώντας να πιστέψει ότι έντυσε το παιδί της νύφη, όχι για να το καμαρώσει. αλλά για να το θάψει για πάντα μαζί με όλα τα όνειρα που της έκοψε ο άνθρωπος που κάποτε αγάπησε και μοιράστηκε τη ζωή της μαζί του και έγινε εκείνος που τόσο βάναυσα την οδήγησε στον θάνατο.

Η οικογένεια της Κυριακής μοιράζει στους παρευρισκόμενους κουφέτα για την κηδεία της, ενώ μέσα στην ημέρα ο δολοφόνος της αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η Ελλάδα χρειάζεται νομοθέτη του Τέξας .Να μείνεις σαράντα χρόνια φυλακή και μετά ένεση.Αργα και βασανιστικά να περιμένουν το θάνατο τους .Και να δεις μετά τα ψυχακια πως έρχονται στα ίσα τους .

  2. ηλιθιες κοπελες βλαμμενες καθυστερημενες βλεπουν τατουαζ βλεπουν μαγξια νταηλικι και καυλωνουν. ποσο ανομαλες ειναι τελικα

    1. Σκασε ρε αγάμητε αγράμματε ανορθόγραφε και μίλα καλά για την κοπέλα βλήμα.Μουνόπανο γαμώ το σπίτι σου.Το Tattoo δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι δολοφόνος.Σήμερα όλοι έxουν Tattoo.Αν κάποιος είναι παρανοϊκός δολοφόνος θα είναι επικίνδυνος ή με Tattoo ή xωρίς.

  3. δεν υπαρχει χειροτερο απο τα να κηδευεις το παιδι σου νυφη η γαμπρο εγω το δευτερο..ουτε κουραγιο..ουτε υπομονη θελουν να ακουνε οι γονεις..δεν υπαρχρι φαρμακο για τον πονο κ την απωλεια…κριμα την κοπελα να φυγει ετσι απο τον φονια ..ενα λουλουδι ομορφο ηταν η κοπελα..αχ κοριτσακι μου γλυκο, τι σου φυλαγε η μοιρα

  4. σε 10 χρονια θα ειναι εξω!
    δικαιοσυνη γιοκ!
    επαναφορα και χρηση οπλου απο τους αστυνομικους σαν την αμερικη!

  5. Καλο Παραδεισο να εχει η αδικοχαμενη κοπελα.Κουραγιο στους γονεις και να σαπισει με τον πιο ασχημο τροπο ο βρικολακας στην φυλακη και να μην ξαναδει το φως του ηλιου

Comments are closed.