Άγιος Παΐσιος: «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε -Από κει θα έρθει…» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
agios-paisios-albania

Ο Άγιος Παΐσιος προειδοποιεί για την Αλβανία και τον κίνδυνο για το έθνος μας από τον Αλβανικό εθνικισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ …. ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ … ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ … Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΑΜΜΟ … ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ … ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΗΣ.
    Ντύσσελτορφ 03.11.2018

  2. Ασπλαχνος και αδίστακτος είναι ο Ραμα. Αστήρευτο είναι το μίσος που έχουν μεγάλο ποσοστό αλβανων για την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ο Αλέξης Τσίπρας ως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος και Πρωθυπουργός καθώς και η Ελληνική Κυβέρνηση και Πολιτεια έχει υποχρέωσει να υποστηρίζει τα συμφέροντα των ΕΛΛΗΝΩΝ που ζούν εντός και εκτός της ΕΛΛΑΔΟΣ … εαν δεν μπορούν να επιτελέσουν αυτή την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
    … να παρετηθουν άμεσα πριν καταστρεψουν απο τον φοβο και την αδρανεια τους ολοκληρωτικά την ΕΛΛΑΔΑ . Η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται ΗΡΩΕΣ πολιτικούς και όχι πολιτικούς ανθέλληνες και προδότες.
    Ο φοβισμένος Αλέξης Τσίπρας εαν δεν μπορει να υποστηρίξει τα ιδανικά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ να εξαφανιστεί άμεσα από την πολιτική ζωή της ΕΛΛΑΔΟΣ … οι πρωην φιλοι του στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ τον περιμενουν για να κάνουνε παρεα και άλλες τρέλες.
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ … ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΣΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ … ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ …. ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ … ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

Comments are closed.