Άγρια επίθεση σε δημοσιογράφο – Την κούρεψαν γουλί και της έκοψαν τα δάχτυλα

Κοινοποίηση:
ξυλο

Η Ρωσίδα δημοσιογράφος, Γιέλενα Μιλάσινα, κατέρρευσε από τους πόνους στο νοσοκομείο του Μπεσλάν, όπου πήγε με σπασμένα τα δάχτυλα και στα δύο χέρια από κουκουλοφόρους που την κούρεψαν γουλί και την έλουσαν με μπογιά.

Ερευνήτρια δημοσιογράφος της ανεξάρτητης ρωσικής εφημερίδας Νόβαγια Γκαζέτα, ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους στην Τσετσενία. Κουκουλοφόροι τής έσπασαν τα δάχτυλα, την κούρεψαν γουλί και της έριξαν μπογιά σε όλο της το σώμα.

Η Ρωσίδα δημοσιογράφος, Γιέλενα Μιλάσινα, κατέρρευσε από τους πόνους στο νοσοκομείο του Μπεσλάν, όπου πήγε με σπασμένα τα δάχτυλα και στα δύο χέρια από κουκουλοφόρους που την κούρεψαν γουλί και την έλουσαν με μπογιά.

Της είχαν στήσει ενέδρα, την κατέβασαν από το αυτοκίνητο και αφού την κακοποίησαν, την προειδοποίησαν να μην πάει στην Τσετσενία. Οι δράστες ξυλοκόπησαν και τον δικηγόρο της, Αλεξάντερ Νέμοφ, που τη συνόδευε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν έρχονται κι εδώ αυτά τα καλόπαιδα να κάνουν τα ίδια σε ορισμένους δημοσιογράφους κολαούζα του συστήματος , να δω αν θα ξαναπούν ψέματα και θα προπαγανδίσουν ξανά εις βάρος του ελληνικού λαού.

  2. Πόσοι είναι κι εδώ στο Μιζοτακιστάν για ξύλο, αλλά δεν γίνεται τίποτα…. μόνο τούρκοτσόντα στα κανάλια….
    Έσσεται ήμαρ.

  3. Αλωνίζει η Ρωσική μαφία που είναι απο τις χειρότερες σε όλο τον κόσμο! Είναι που και καλά τους έχει εξαφανίσει ο Βλαδίμηρος. Όσο για τους Ισλαμοφασιστες χασάπηδες/κατσαπλιαδες Τσετσενους ότι και να πεις είναι λίγο. Αυτούς έχει βάλει ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεπιτης να σφάζουν Ορθόδοξους Ουκρανους.

Comments are closed.