Άγρια ζόρια! Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο σκαμνί για…

Κοινοποίηση:
velopoulos_0

Την πρώτη Δευτέρα του Ιουλίου, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επιστρέφει στις (κανονικές) συνεδριάσεις μετά από μήνες αδράνειας…

esr

Συγκεκριμένα, στις 06/07 τα μέλη του ΕΣΡ θα συζητήσουν για ένα θέμα που απασχόλησε την επικαιρότητα στο ξεκίνημα της έξαρσης του κορωνοϊού στην χώρα μας. Ο λόγος για τις περίφημες κηραλοιφές που διαφημίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή «Κόντρα και Ρήξη», η οποία μεταδίδεται σε διάφορα περιφερειακά κανάλια.

Στα επίμαχα επεισόδια της εκπομπής, που προβλήθηκαν στις αρχές Μαρτίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε πως οι κηραλοιφές του έχουν θεραπευτικές ιδιότητες ακόμα και για τον Covid-19.

Σε απολογία για το περιστατικό καλούνται τα κανάλια Alert, Βεργίνα Θεσσαλονίκης, Best Καλαμάτας, Epsilon, Epsilon Θεσσαλονίκης, Extra και Kontra.

Πηγή: e-tetradio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τσακίστε τον Βελαζόπουλο που κλέβει ψήφους από τους εθνικιστές.

  2. δεν τον ακολουθω ,τον αλοιφοβελοπουλο ντε,αλλα να τον κραζετε που δεν εχει σπουδασει σαν τα παρασιτα που σας πηδανε χρονια τωρα,ειναι το ακρον αωτο της ειρωνιας…..κρατηστε τον σπουδαγμενο βενιζελο πιυ σας φερμαρε με τον ενφια, το τελος επιτηδευματος,αλλα και το κουρεμα των ομολογων απο ιδιωτες…….

    1. Ἐτερον εκάτερον φίλε. Αφού ο Βαγγέλας Βενιζέλος είναι ευφυής με καθηγεσία στο Συνταγματικό Δίκαιο αλλά συγχρόνως ένας διεφθαρμένος πολιτικάντης και αισχρός γραικύλος, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμεθα αγραμμάτους να μας κυβερνήσουν ή, έστω, αποφοίτους μόνον Μέσης Εκπαιδεύσεως, οίτινες δεν διέθετον το πνευματικό δυναμικό για εισέλθουν σε ΑΕΙ, ως ο Βελόπουλος.

  3. Αυτός ο Βελόπουλος λέει ότι εινε δημοσιογράφος επιχειρηματίας αγρότης ιστορικός διεθνολόγος πολιτικός βοτανολόγος επενδυτής βυζαντολος αμφιβάλω αν σπούδασε σε κάποιο σοβαρό πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο

  4. Ο Βελόπουλος το έχει παραξυλώσει. Το πρώτο και κυριότερο αγοράζει τηλεοπτικό χρόνο για να κάνει πολιτική προπαγάνδα υπέρ του εαυτού του. Αυτό οδήγησε και το ιδιόκτητο κομματίδιο του στην Βουλή.
    Ισχυρίζεται ότι απασχολεί 500 άτομα για παραγωγή κηραλειφών, επίσης ότι είναι ιστορικός αρχαιολόγος, ενώ είναι απλά απόφοιτος λυκείου, διότι όταν έδοσε εξατάσεις δεν κατάφερε να εισαχθεί ούτε σε ΑΕΙ, ούτε σε ΤΕΙ.
    Από το ανοικτό πανεπιστήμιο της Κύπρου έλαβε κάποια βεβαίωση για σπουδές δια αλληλογραφίας στον «ελληνικό πολιτισμό» έναντι διδάκτρων.

Comments are closed.