Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού της Τροχαίας στα Πατήσια – Τον γρονθοκόπησαν στο κεφάλι και στο μάτι

Κοινοποίηση:
photo_7-11-20_12_13_411604743107

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από οδηγό μοτοσυκλέτας έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας αστυνομικός της Τροχαίας, στα Πατήσια.

Ο αστυνομικός κατέθεσε μήνυση κατά του οδηγού, που διαφεύγει τη σύλληψη, ενώ μετέβη στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο αστυνομικός στη μήνυση που κατέθεσε, στις 13:40 το μεσημέρι της Παρασκευής στη Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Ο αστυνομικός ακινητοποίησε την μοτοσικλέτα μάρκας Honda με πρόθεση επιβολής προστίμου για τροχονομική παράβαση.

Τότε, όπως κατέθεσε ο 41χρονος αστυνομικός, ο δράστης τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι και το δεξί του μάτι!

Ο μοτοσικλετιστής εν συνεχεία απομακρύνθηκε από το σημείο, χωρίς να καταγραφούν τα στοιχεία ταυτότητας του ή ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος του.
Ο άνδρας της Τροχαίας κατέθεσε τη μήνυση στις 20:20 το απόγευμα της Παρασκευής και σε βάρος του δράστη, ασκήθηκαν διώξεις για σωματικές βλάβες και απειλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. πρεπει βα τους θαβεις προτος προτου σε θαψουν αυτοι

  2. Στέφανε μήπως θυμάσαι πριν 20 χρόνια στην Πάτρα που πήγε ένας αστυνομικός να κόψει κλήση σε ένα γνωστό μεγάλο δημοσιογραφο και βρήκε το μπελά του Ε Νίκο ξέρεις κάτι!

  3. Από τότε που ο πατέρας έχει το ζωνάρι μόνο για το παντελόνι του, ο δάσκαλος και ο καθηγητής τον χάρακα για να τραβάνε γραμμές στον πίνακα, και ο αστυνομικός έγινε από φόβος και τρόμος του κλώτσου και του μπάτσου (κυριολεκτικά και μεταφορικά), οι κοινωνία διαλύθηκε…….

  4. Δεν δειχνουν αυτοι ανοχη φιλε , η Μπανανια τους εχει δεμενα τα χερια και τους εχει καταστησει σακο του μποξ με αποτελεσμα να μην φοβαται κανενας κοπριτης !! Εχθες καποιος ειχε παρκαρει σε θεση ΑΜΕΑ και επειδη ενας αστυνομικος τον εγραψε , ο αλητης του εριξε κουτουλια και εφυγε!! Τωρα αυτον τον γρονθοκοπησε και εφυγε !! Αν ομως τραβουσε το οπλο και τον….κατεβαζε θα επεφταν επανω του ολα τα Ανθελληνικα κομματα να τον κατασπαραξουν και θα μιλουσαν για αστυνομικη βια και καταστολη!! Γι’ αυτο δεν πρεπει να παρασειρεται κανεις και να λεει καλα του εκαναν , ειναι λαθος!! Οι υπαιτιοι ειναι οι πολιτικαντηδες!!

    1. σωπα ρε φιθε που θα σκοτωσει ανθρωπο για μια μπουνια, ετσι κανετε στο χωριο σου?

  5. Ταξις και Ασφαλεια! Κοινως ανταρτικο “πολιτων” κ.Οικονομου!

  6. Καλα του εκαναν. Ας σταματησουν την ανοχη που δειχνουν στους βρωμα

Comments are closed.