Άγριο επεισόδιο Ντόρας – Ζωής στη Βουλή

Κοινοποίηση:
ntora-aparadekti-i-zwi-pou-den-edwse-ta-lefta_2.w_hr

Τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή σημάδεψε  ένα άγριο επεισόδιο ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Ντόρα Μπακογιάννη, μεταξύ άλλων.

Αφορμή στάθηκε η ένσταση της κυρίας Κωνσταντοπούλου σχετικά με την πρόταση να κλείνουν τα μικρόφωνα στη Βουλή όταν οι βουλευτές ξεπερνούν τον χρόνο κατά τις ομιλίες τους. Οι δηλώσεις της προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κυρίας Μπακογιάννη, η οποία παίρνοντας τον λόγο είπε:
«Για όνομα του Θεού! Ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να καταλάβω, είναι κάθε φορά η οποιαδήποτε διαφωνία με την κ. Κωνσταντοπούλου να μεταφράζεται σε σεξισμό. Δηλαδή, εγώ είμαι γυναίκα, έχω δώσει μάχες όλη μου τη ζωή ενάντια στον σεξισμό, αλλά δεν μπορεί κάθε διαφωνία ή κάθε παρατήρηση προς την κυρία Κωνσταντοπούλου να μεταφράζεται ότι είναι μια πολιτική εναντίον των γυναικών. Έλεος, κύριε πρόεδρε, πλέον! Υπάρχουν κάποια όρια. Εμείς οι γυναίκες έχουμε δώσει πάρα πολλές μάχες για την ισότητά μας. Αν
φτάσουμε στο άλλο άκρο, τελικά αδικούμε τον αγώνα που έχουμε κάνει».

Απαντώντας, η κυρία Κωνσταντοπούλου επικαλέστηκε γυναίκες βουλευτές από τη ΝΔ: «Ξέρετε πόσες γυναίκες του κόμματός σας παραπονιούνται για το πώς τους φέρεστε; Πόσες γυναίκες του κόμματός σας παραπονιούνται, ξέρετε; Έχετε ιδέα πόσες έρχονται σε μένα;».
«Κυρία Κωνσταντοπούλου, αν οι γυναίκες του κόμματός μου έρχονται σε εσάς και κλαίγονται, μπορείτε πάντα να τις προσκαλέσετε», συμπλήρωσε η κυρία Μπακογιάννη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response