Άγριο επεισόδιο στο Ναυτικό Νοσοκομείο, με μητέρα τραυματία από την τραγωδία στη Λιβύη, με τον Κωνσταντίνο Φλώρο

Κοινοποίηση:
hardalias_floros-scaled

Θερμό επεισόδιο με μητέρα τραυματία κατά την τραγωδία στη Λιβύη φέρεται να είχε ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. Μάλιστα το περιστατικό διαδραματίστηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του τραυματία ζήτησε τον λόγο για τον οποίο στάλθηκαν «τα παιδιά αποστράτευτα στην Λιβύη». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ απάντησε ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε και πάλιεάν του ζητούσαν να ξαναστείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό.

«Από το σημείο αυτό και μετά η συζήτηση μεταξύ της μάνας και του αρχηγού εκτροχιάστηκε και βούιξε ο διάδρομος σε ολόκληρη την πτέρυγα του νοσοκομείου» αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, σημειώνεται παράλληλα ότι από τις αφηγήσεις των τραυματιών «δεν προκύπτει σύγκρουση αλλά ανατίναξη».

Παράλληλα όπως διερωτάται ο ιστότοπος, αναφορικά με τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη, γιατί δεν εμφανίζεται στα στρατιωτικά νοσοκομεία εισαγγελέας της τακτικής Δικαιοσύνης για να πάρει καταθέσεις από τους τραυματίες, την ώρα που ήδη ο Α/ΓΕΕΘΑ ήδη συνάντησε τραυματίες στο 401 ΓΣΝΑ, μίλησε μαζί τους και του είπαν τι πραγματικά συνέβη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Φλωρε τράβα να μαζέψεις κανένα νεκρό ζώο γιατί μόνο γι αυτό είσαι άξιος.

  2. Η μεγαλύτερη λέρα Γεεθας
    Έχει στο λαιμό του 5 νεκρούς και πάλι δεν αποστρατεύεται η λέρα , καρφωμένος στη θεσούλα για να κονομαει να αγοράζει βίλες στου Παπαγου.
    Τον παρακολουθούσαν με predator κι έκανε την πάπια για να μη χάσει τη θεσούλα.
    Πιο σκουλήκι κι από τα σκουλήκια.

  3. Χτες στον αντεννα του χατχηπουστα έλεγε ο βλακας ο φίλης ότι ένας τραυματίας είπε ότι δεν κατάλαβε σύγκρουση αλλά έκρηξη..αλλα λόγω του σοκ που είχε κρίνεται λίγο αναξιόπιστος….χαχαχσ γελάνε κ τα σαλιγκαρια

  4. Η ανικανοτητα και η διαλυση του επιτελικου κρατους καλα κρατει.Ο Φλωρος απεδειχθη ανεπαρκης και πολυ κατωτερος των περιστασεων για τη θεση του αρχηγου ΓΕΕΘΑ.Μερος και αυτος της εξαθλιωσης του διεφθαρμενου συστηματος.

  5. από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας το βαπτίζουν ατύχημα

  6. Ευτυχώς η Ελληνίδα μάνα ακόμα καλά κρατεί. Μπράβο της και περαστικά στο παιδί της .Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Όλοι σας.

Comments are closed.