Άγριο “κράξιμο” στον Κούλη στον “Άγιο Σάββα”: “Ζητάμε προσλήψεις και οχι ιδιωτικοποιήσεις – Κοίτα ένα μ@λ@κα” φώναζε ο κόσμος

Κοινοποίηση:
Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023.
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/EUROKINISSI)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλούσιο προεκλογικό του πρόγραμμα, έβαλε και το νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”, αλλά μάλλον δεν του βγήκε σε καλό.

Εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο  του νοσοκομείου και τον… στόλισαν κανονικά! Μετά βέβαια συναντήθηκε με τους αρμόδιους και όλα καλά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ναι εντάξει τώρα το ξέρουμε όλοι του φωνάζουν και όλοι τον ψηφίζουν. Να μας πείτε κ. Στέφανε παρακαλώ πολύ τη γνώμη σας για το νέο Πατριωτικό Κόμμα, Σπαρτιάτες, που στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης

  2. Μητσοτάκη ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!! Στο τρένο και στο αεροπλάνο που θα πέσει την επόμενη φορά να είναι μέσα τα παιδιά τους ,και όλων αυτών που ψήφισαν καραμαν-αλι

  3. “”” Κοίτα ένα μ@λ@κα” φώναζε ο κόσμος””” και ομως αυτον τον μ@λ@κ@ θα ξαναφατε στην μαπα για αλλα 4+ χρονια…..στο ελλαδισταν….. τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω….η ελλαδα δεν υπαρχει πια….την εχετε παραδωσει…..

  4. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΒΡΊΖΕΤΕ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ. ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ;

  5. 40%! Πως προεκυψε με τοσα και τοσα που υπεφερε η Πατριδα εξ αιτιας του ? Δεν μπορει να ευθυνεται μονο ο αδερφος του ο Αλεκθης με την….αντιπολιτευση του!

  6. Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του. Αν είχε μέσα του το αίσθημα της αιδούς που, όπως είχε πει ο Τσάτσος, εισήγαγε στη λογοτεχνία ο Όμηρος, θα είχε αυτοκτονήσει.

  7. πως γίνεται να τον βρίζουν όλοι και να πήρε 40 % ; βία και νοθεία ;

    1. οι πολλοι τον χειροκροτουν. Τωρα θα παρει >45%

Comments are closed.