Άγριο ξύλο σε λεωφορείο για τη μάσκα στη Βρετανία: Άνδρας κλωτσάει έφηβη στο κεφάλι

Κοινοποίηση:
mask

Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα λεωφορείο στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν έναν επιβάτης, επιτέθηκε σε μια 16χρονη κλωτσώντας τη με δύναμη στο κεφάλι επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Το βίντεο από την dailymail δείχνει αρχικά ένα ζευγάρι μεσηλίκων να συστήνει στη 16χρονη να φορέσει τη μάσκα. «Δεν μπορείς να διαδίδεις κάτι αν το έχεις και να το διαδίδεις σε ανθρώπους! Αν δεν ήσουν 16 ετών, θα σε χτυπούσα», φωνάζει η γυναίκα στην έφηβη, ενώ άλλοι επιβάτες παίρνουν το μέρος της και άλλοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Κάποιοι άλλοι, ζητούν από το ζευγάρι να κατεβεί από το λεωφορείο. Πράγματι όπως ο άνδρας σηκώνεται από τη θέση του για να βγει από το όχημα, ξαφνικά, γυρίζει πίσω και κλωτσάει την έφηβη στο πρόσωπο.

Ένας άλλος επιβάτης αναγκάζεται να παρέμβει, και να αντιμετωπίσει τον άντρα που χτύπησε τη νεαρή.
«Τι κάνεις; Θα σε σκοτώσω» του φωνάζει ενώ τον πιάνει και τον πετάει στο πάτωμα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του West Midlands δήλωσε ότι γίνονται έρευνες για την κακοποίηση της έφηβης μέσα στο λεωφορείο.

«Έχουμε μιλήσει με την κοπέλα και εξετάζουμε τις εικόνες που τράβηξαν επιβάτες με κινητό τηλέφωνο και κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε επίσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ. ΑΝΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΠΥΡΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΑΤΩ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!

  2. Ά ρε ζώα καλά σας κάνουν στο τέλος και σας πηδάνε τέτοια ζώα έχουμε και στην ελλάδα

  3. Η έλευση του «χτικιού» απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι οι άνθρωποι που θεωρούν ο
    καθένας ότι είναι το κέντρο του Σύμπαντος και ότι είναι πολιτισμένοι είναι απόλυτα ελεγχόμενοι από τα παγκόσμια αφεντικά τους
    και επειδή θεωρούν την μίζερη ζωή τους τόσο «πολυτιμη» δε διστάζουν να κανιβαλίσουν τους συνανθρώπους τους για να την προστατεύσουν.Το αποτέλεσμα αυτού είναι αντί να σώσουν την ζωή τους (που ούτως η άλλως η ώρα της για να τελειώσει είναι γραμμένη απ’ την στιγμή που γεννήθηκαν) χάνουν την ψυχή τους. Γι αυτό μερικοί δεν πρέπει να παραπονιούνται ,αυτός
    είναι ο κόσμος που τους άξιζει!!

Comments are closed.