Άγριο σκηνικό μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ στη Χαλκιδική – Υπάλληλος επιχείρησης επιτέθηκε και προκάλεσε ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα

Κοινοποίηση:
peripoliko

Στη σύλληψη ενός 22χρονου υπαλλήλου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο όποιος κατηγορείται ότι… προκάλεσε φθορές στα λάστιχα του υπηρεσιακού οχήματος από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που μετέβη για οικονομικό έλεγχο στην επιχείρηση, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Χαλκιδική.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι εργαζόμενοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) Μακεδονίας, έφτασαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Ολυμπιάδας προκειμένου να πραγματοποιήσουν σχετικό οικονομικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 22χρονος υπάλληλος, ενεργώντας καθ΄ υπόδειξη 50χρονου ο οποίος εμφανίζεται ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, προκάλεσε φθορές στα ελαστικά υπηρεσιακού οχήματος του Υπουργείου Οικονομικών, που ήταν σταθμευμένο εντός χώρου στάθμευσης καταστήματος.

Οι υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε ειδοποίησαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και για την υπόθεση συνελήφθη ο 22χρονος εργαζόμενος, ενώ αναζητείται, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ο 50χρονος προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης. Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για φθορά ξένης περιουσίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μάλλον ο καταστηματάρχης δε μάσησε κ αντί να “λαδώσει” τους κρατικοδίαιτους κόρακες, φρίκαρε κ αντέδρασε. Κρίμα που δεν είναι τραπεζίτης, να εξαιρείται φόρων κ να του κάνουν κάθε χατήρι οι πολιτικοί όμοιροί του.

  2. Αυτά τα κρατικοδίαιτα αποβράσματα της κοινωνίας πρέπει να μπουν στην θέση τους!

  3. Η ΧΑ ηταν εγκληματικη οργανωση γιδια,σας ελεγαν μη τους ψηφισετε, και εσεις τους ακουγατε,η ΧΑ δεν εκλεψε απ τον ελληνα, μονο εδινε ,γιδια! και εκανε αντιπολιτευση πραγματικη

  4. Υποτίθεται ότι όλα αυτά τα κρατικοδίαιτα απολειφάδια δρουν για το συμφέρον του ελληνικού λαού. Εγώ ζω επαρχία και τόσα χρόνια πληρώνω φόρους και δεν έχω δει να γίνεται κανένα έργο υποδομής στην περιοχή μου από το “ΚΡΑΤΟΣ” επίσης αυτό που διαπίστωσα όλα αυτά τα χρόνια ότι όταν ο πολίτης πραγματικά χρειαστεί το κράτος αυτό ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. Δεν υπάρχει ούτε Ασφάλεια ούτε υποδομές ούτε υπηρεσίες ούτε καν δικαιοσύνη που να λειτουργούν και κάθε καλοκαίρι καιγόμαστε το ίδιο έργο κάθε χρόνο, για την υγεία ούτε λόγος. Όσοι φόροι εισπράττονται πάνε στην μαύρη τρύπα του δήθεν ΧΡΕΟΥΣ που κανείς δεν έλεγξε ποτέ πως δημιουργήθηκε (πρωτίστως από το πολιτικό σύστημα).

    Οπότε δεν έχει και κανένα νόημα η δήθεν φοροδιαφυγή για ένα ανύπαρκτο κράτος. Ας απολυθούν όλοι μπας και δούμε άσπρη μέρα.

  5. Ρε καθίκια ο Κούλης καί η παρέα του χρωστούν πεντακόσια μύρια, γιατί δεν πάτε να ελέγξετε αυτούς, κτήνη , γουρούνια ίδια μούρη.

  6. ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ .ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ! .ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ!

  7. Καλά τους έκαναν αλλά έπρεπε και να τους ξυλοφορτώσουν.
    Οι αλητες της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” της αρπαχτής που σου λένε ακόμη και πως θα δεχτείς πληρωμές πλέον πρέπει να ξυλοφορτώνονται. Τα κόμματα τους χρωστάνε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ. Αυτοί Πτώχευσαν το λαό και την χώρα και το παίζουν τώρα διαχειριστές (αέναου) Χρέους και έχουν το θράσος να μιλάνε για φοροδιαφυγή. Για τη φορο-ρεμούλα που οι ίδιοι κάνουν και έκαναν δεν θεσπίζουν κανένα νόμο ούτε “λαγωνικά” τύπου “ΣΔΟΕ” τους ενοχλούν.

  8. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!
    ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ …
    ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ….
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ …
    ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ !!!

  9. ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ “ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ “ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ” … ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ..
    ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΙ … ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ “ΕΛΕΓΧΟΥΝ” !!!
    ΠΟΙΟΙ ;; ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ !!
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Leave a Response