Άδωνις: Όταν βρίσκεστε με την παρέα σας στα καφενεία αντιδράστε με οργή όταν σας λένε ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε συγκάλυψη στα Τέμπη

Κοινοποίηση:
csacasc

Σε πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση, λόγω της κοινωνικής οργής που μεγαλώνει για τις πρακτικές της συγκάλυψης, με αποτέλεσμα κεντρικά στελέχη να βγαίνουν στα κανάλια και να καλλιεργούν το κλίμα της τεχνητής έντασης. Κορυφαίο παράδειγμα είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος αφού είπε χθες ότι “όποιος πάει στα συλλαλητήρια θα στηρίξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”, σε σημερινή συνέντευξη στο Mega φώναζε ότι δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ενώ η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει τα δύο αυτά χρόνια σε πρακτικές συγκάλυψης, ο υπουργός Υγείας προσπαθεί να κάνει συμμέτοχους στη συγκάλυψη και την εκλογική βάση της γαλάζιας παράταξης.

Χαρακτηριστικά, αφού είπε “ότι θα φωνάζω” συμπλήρωσε ότι “θέλω στον ΝΔκράτη που με βλέπει, να του πω με ειλικρίνεια ότι “δεν έχει υπάρξει καμία συγκάλυψη και όπου βρίσκεστε, σε παρέες, καφενεία, στη δουλειά σας, στους φίλους σας, όταν θα σας λένε “έκανε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυψη, να αντιδράτε με οργή γιατί είναι προσβλητικό για την παράταξή μας”.

Επίσης, είπε ότι “τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Η υπόθεση των Τεμπών ήταν από την αρχή μια πολύ δύσκολη για τους πολιτικούς υπόθεση. Εννοώ στην επικοινωνιακή τους διαχείριση. Για ποιον λόγο; Διότι πρέπει να πας να σταθείς απέναντι σε μία τραγωδία που μας πονάει όλους, δύσκολο, και πρέπει να αντιμετωπίσεις και συγγενείς οι οποίοι έχουν τον δίκαιο πόνο τους και την στεναχώρια τους και το πένθος τους και την οργή τους, όπου μπροστά σε αυτούς υποχωρείς αναγκαστικά. Αυτό μας οδήγησε ως ΝΔ σε μια συμπεριφορά πάρα πολύ μαζεμένη. Ανθρώπινα μαζεμένη, λογικά μαζεμένη, έτσι έπρεπε να ήταν. Αυτό που δεν είχαμε υπολογίσει σε αυτήν μας την τακτική ήταν ότι απέναντί μας είχαμε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο δεν ορρωδούσε προ ουδενός και δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό να αξιοποιήσει αυτήν οργή για πολιτικούς σκοπούς. Και έτσι σιγά σιγά η κοινή γνώμη εξελάμβανε τη δική μας συμπεριφορά ως ενοχή και τη δική τους συμπεριφορά ως υπεράσπιση της αλήθειας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Υπάρχουν νόμοι που παραβιάζονται μ’αυτή τη προτροπή κ. Γεωργιάδη, συν του ότι κινδυνεύει με ξυλοδαρμό όποιος το κάνει και μετά πάει νοσοκομείο τα οποία εσείς έχετε παραμελήσει ως υπουργός υγείας. Στέλνετε πολίτες στο τάφο με λίγα λόγια.

Leave a Response