Άδωνις Γεωργιάδης: «Θερμή» υποδοχή στο Ηρώδειο με παρατεταμένα γιουχαΐσματα

Κοινοποίηση:
GEORGIADIS-1200x796-1

Στο Ηρώδειο, για το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Στη μεγάλη συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» που ερμήνευσε τα πιο αγαπημένα λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη.

Η παρουσία του κυβερνητικού αξιωματούχου δεν πέρασε απαρατήρητη από το κοινό. Μόλις από τα μεγάφωνα ανακοίνωσαν την παρουσία του ήρθε το «καλωσόρισμα» που εκδηλώθηκε με παρατεταμένα γιουχαΐσματα προκαλώντας στιγμές αμηχανίας στον υπουργό αν και συνηθισμένος σε ανάλογες εκδηλώσεις «αγάπης».

Όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι στις κερκίδες βρίσκεται ο υπουργός Υγείας ήρθε το «καλωσόρισμα»

Συνήθως, ο Άδωνις Γεωργιάδης, γνωρίζει την «αποθέωση» στα νοσοκομεία όλης της χώρας, τώρα όμως η φήμη του εξαπλώθηκε και σε συναυλιακούς χώρους.
Πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό να αναχώρησε άρον άρον εξαιτίας του φορτωμένου του προγράμματος ελέγχονται…

Πλήθος κορυφαίων καλλιτεχνών
Στη συναυλία συμμετείχε ο Λαογραφικός & Χορευτικός Όμιλος «Κρήτες» και τα ερμήνευσαν οι: Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Θηβαίος, Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος και Γιώργος Στρατάκης και η Μαριάννα Ζάχου.

Σοκ και δέος
Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προκάλεσε εκ νέου με κυνικές δηλώσεις εισπράττοντας παράπονα για την κατάσταση του ΕΣΥ, τις παροχές στους ασθενείς και τις ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτών.  έχοντας απέναντί του μία καρκινοπαθή από την Λέσβο, η οποία είναι ανασφάλιστη, και αναγκάζεται να έρθει στην Αθήνα για να κάνει ακτινοθεραπείες, αλλά ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει τα έξοδα για εισιτήρια και διαμονή.

Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση (ΣΚΑΪ), ακούγοντας τις δυσκολίες που βιώνει η ανασφάλιστη καρκινοπαθής, δήλωσε αρχικά ότι «εάν ήσασταν ανασφάλιστη σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, λυπάμαι που θα σας το πω, θα τα πληρώνατε όλα από την τσέπη σας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response