“Άθεος ψυχοπαθής με γόβες”, καταδίδει Χριστιανούς. Ρουφιάνεψε παπάδες που κοινωνάνε πιστούς, ο βρώμικος εντεταλμένος Ζούγκλας. Αστυνομικοί κ’ εισαγγελέας έζωσαν με πιστόλια τους ναούς. Ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν ιερείς. Εικόνες μαγάρας κ’ ντροπής, Μεγάλη Εβδομάδα

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser13-4Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Μεγάλης Δευτέρας , 13-4–2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών- μέρες Αγίων Παθών που θέλουν να ξεχάσουμε- και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι τσακίζει το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού
-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Banner-supermarket

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες .

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Δευτέρα 13-04-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ντροπη μας όχι.Μπορει αλλονων, βέβαια εσείς ξέρετε το μέσα σας.Αν σας ζήτησε κεράκι λιβανακι τσιγαρακι δόξα χρήματα ο Ιησούς καλώς κάνετε και κοπτεσθε.Σε εμάς που δεν είμεθα ορθόδοξοι και ταλιμπανορθόδοξοι ζήτησε αλλα φιρμάνια: αγαπάτε αλλήλους, δώστε,υποφέρετε κλάψτε πονεστε, χαρείτε.Μην είστε σκατοψυχοι,πλεονέκτες,ψεύτες, κλέφτες απατεώνες,δολοφόνοι,παιδεραστές,έμποροι σωματεμποροι, και πάει λέγοντας… Εμείς λοιπόν δεν κλείσαμε την πόρτα στο συνάνθρωπο μας, ούτε στον αδελφό μας Ιησού.Τον έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας πάντα και δεν μας λείπει ο ναός του Ιαχβέ, ούτε η καμπάνα ούτε το λιβάνι ούτε το παπατζιλικι, ούτε το αγιοτατο φως των Εβραίων,ούτε η λειτουργία στα μεγάφωνα.Ο τρόπος της ζωής μας η αγάπη και η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας όποιας θρησκείας και μη θρησκείας, είναι η προσευχή μας.Τον ευχαριστούμε για την κάθε μέρα που ζούμε δύσκολη η πολυ δύσκολη μα πάνω από όλα για την φώτιση που μας δίνει απλόχερα κάθε στιγμή.Προσπαθηστε έστω μια φορά κι εσείς,κοιτάξτε δίπλα σας και σίγουρα θα τον βρείτε κάπου εκτός ναών…

  2. Για ακόμη μια φορά μπράβο που έχετε το σθένος και θάρρος να τα βάλετε με τους άθεους επαγγελματίες (πολιτικούς). Που στο βομο του χρήματος δεν υπάρχει για αυτούς ούτε Ιερό-ουτε Όσιο. Όσο είναι καιρός να (αποκεφαλιστουν) Μπας και καθαρίσει ο Τόπος από Δαύτους!!!!!!!

  3. Τόσα εκατομμύρια μάρτυρες πέθαναν με απίστευτα μαρτύρια και εμείς δεν μπορούμε ούτε να ξεσηκωθούμε, για να ακούγονται οι θείες λειτουργίες από τα μεγάφωνα και να απαιτήσουμε να έρθει το Θείο ΦΩΣ στο σπίτι μας;

    Δεν είμαστε άξιοι της ΑΓΑΠΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΎ.

    Κακώς λεγόμαστε Χριστιανοί!!!

  4. Όποιος έχει τα αρχίδια ας πάει να τελειώσει τους γύφτους.Ειδικά αυτοί που το πάιζουν κομάντος,βάτραχοι και λοιπές παπαριές χωρίς να έχουν προσφέρει κάτι

  5. Εγω βλεπω μ μεγαλη μου λυπη οτι χαθηκε η πατριδα μας ηθη κ εθιμα κ τωρα προσπαθουν ν εξαφανισουν κ τν θρησκεια μας. Γιατι μονο ορθοδοξους κυνηγουν μονο ορθοδοξους ναους καινε κ βεβυλωνουν. Τ τζαμια κ οι αιθουσες αλλων θρησκειων δν βεβυλωθηκαν ποτε

  6. Βρομογυφτοι Βιλανακιδες παρασιτα της κοινωνιας..Εγκληματιες.. Γιατι φυγατε απο την Γιαννουλη ??? Ποιος μαλ@κας σας πουλησε τα χωραφια στην Καλλιθεα και βρομισατε ολη την περιοχη ?? Γιατι δεν σας αγγιζει ο νομος ???

  7. Έχει απόλυτο δίκιο σ αυτά που λέει ο γύφτος.
    Αν δεν ήμασταν, το σπέρμα του προπάππου του θα είχε λιώσει στο χώμα δίπλα στο κομμένο κεφάλι του και δεν θα υπήρχε τώρα.
    Πλην του Μεταξά και του Παπαδόπουλου, τουρκόσπερμα μας κυβερνάει.

  8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ,ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!!ΟΙ…. ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ …ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

  9. Αλήθεια, ποιος παραβίασε προσωπικά δεδομένα τραβώντας τη φωτογραφία και πώς ο Τριανταφυλλόπουλος χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία; Ρώτησε τον φωτογράφο αν είχε συναίνεση να την τραβήξει από τους εικονιζόμενους; Επιπλέον, ο Πέτσας, που φωτογραφήθηκε να αθλείται, παρατήρησε κανείς ότι παραβίασε τις ΠΝΠ και τις ΚΥΑ;
    Έτρεχε δίπλα σε μία γυναίκα σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου, αν αυτή ήταν η γυναίκα του και αν πράγματι είχε νοσήσει, όπως δημοσιεύθηκε, ακόμα χειρότερα και κάποιος τρίτος και πάντως όχι άγνωστος στον Πέτσα, τράβηξε τη φωτογραφία που δείχνει τους άλλους δύο. Αφού τη δημοσίευσε ο Πέτσας, ο τρίτος λογικά ήταν μαζί του. Όμως στην άθληση πρέπει να πηγαίνουν μέχρι δύο και σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρων. Ο Μητσοτάκης εδώ θα εγκαλέσει τον υφιστάμενό του; Θα του επιβληθούν τα προβλεπόμενα μέτρα;

  10. O Mίνος (Αβραάμ) Μάτσας προσπάθησε να υπονομεύσει τις πωλήσεις δίσκων με τη φωνή του Καζαντζίδη, διότι επιθυμούσε
    πολλοί τραγουδιστές να πωλούν πολλούς δίσκους. Ο κόσμος αγόραζε πολύ Καζαντζίδη και λίγο από τους άλλους.
    Κατάφερε να τον αποσπάσει από την ΕΜΙ- COLUMBIA των Λαμπροπουλαίων, δεσμεύοντας τον με ετεροβαρές συμβόλαιο.
    Του έδινε μουσική και στίχους από αγνωστούς και μη καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργός. Ο ίδιος δεν είχε πρόβλημα να περιλαμβάνει και αυτή την κατηγορία. Ο Καζαντζίδης με τη φωνή του ανέδειξε τον εξαιρετικό Χρήστο Νικολόπουλο.
    Τις δικαστικές αντιδικίες τις είχε με την δικηγόρο εγγονή του Αβραάμ Μάτσα, Μαργαρίτα, κόρη του Μάκη (Σαμουήλ) Μάτσα.

  11. O πατέρας του Ζούγκλα, ταγματάρχης της Χωροφυλακής, αποτάχθηκε αμέσως μετά την 21η Απριλίου ΄67 όχι γιατί ήταν επικεφαλής της φρουράς του Γεωργίου Παπανδρέου, αλλά διότι καταδυνάστευε τους συναδέλφους του.
    Δεν κατάφερε να περέσει σε ελληνικό ΑΕΙ και ο πατέρας του τον έστειλε Ιταλία για να σπουδάσει ιατρική.
    Δεν ήταν ικανός για κανένα πτυχίο. Για μην υπηρετήσει την θητεία του κυκλοφορούσε με ένα τρελόχαρτο.
    Σκιτσογράφος στον αντεθνικό ΔΟΛ. Με την ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλωψία έγινε το γνωστό νούμερο.
    Με τον επίσης κομμουνιστή Θέμο Αναστασιάδη έστησαν το Πρωτο Θέμα. Πόθεν τα εκατομμύρια;

    1. Ο Αναστασιάδης κομμουνιστής;έστω και κατά φαντασία;οπα μεγάλε τι λες; Τα καταλαβαίνεις; μήπως ήθελες να πεις καπιταλισταρχος;

  12. ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ….
    Την ώρα που ο «Γιάνης» γράφοντας στα @ρχίδι@ του τον ΝΟΜΟ, κάνει σουλάτσο στην Αίγινα, την ώρα που οι αθίγγανοι ΓΛΕΝΤΑΝΕ όλοι μαζί ο ένας πάνω στον άλλο, γράφοντας στα @ρχίδι@ τους τον ΝΟΜΟ, την ώρα που οι λαθρομετανάστες κατά ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ πηγαίνουν όπου θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, γράφοντας και αυτοί στα @ρχίδι@ τους τον ΝΟΜΟ και χωρίς να τους μιλάει κανείς, αστυνομικοί κ’ εισαγγελέας έζωσαν με πιστόλια τους ναούς, ενώ από χθες έχουν εξαπολύσει Ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν ιερείς την Μεγάλη Εβδομάδα.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ξεχνούν πως λίγες μέρες μετά το Άγιο Πάσχα ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ….
    ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ; ; ;
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  13. Το γράφω καί καλόν είναι να το γνωρίζετε όλοι, ώστε να μη οξύνετε τα πράγματα.
    (Α) Βάσει της ισχυούσης εν Ελλάδι νομοθεσίας, από της ιδρύσεώς της ως ανεξαρτήτου κράτους, βάσει των διεθνών συνθηκών, η Ελλάδα δεσμεύεται με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, όσον αφορά την θρησκευτικήν ελευθερίαν. Οι δεσμεύσεις είναι ρητές, απόλυτες καί ατροποποίητες. Αυτές οι δεσμεύσεις είναι οι κάτωθι:
    (1) Σεβασμός όλων των θρησκευτικών μειονοτήτων,
    (2) Υπαγωγή των θρησκειών σε κρατικό έλεγχο,
    (3) Αποφυγή διχαστικών ενεργειών καί αναταραχών εκ μέρους των θρησκειών.
    Όλες οι συνθήκες, οι αναφερόμενες περί τέτοιων θεμάτων, αναφέρονται σε συγκεκριμένα θέματα καί μπορώ να σας τις αποστείλω, εφ’ όσον ζητηθούν.
    (Β) Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε καί κάτι ακόμα, πολύ χρήσιμο καί κρίσιμο.
    (1) Επί του προκειμένου, ανεξαρτήτως των όποιων δογμάτων, βάσει της ισχυούσης κρατικής νομοθεσίας, η Εκκλησία της Ελλάδος:
    (α) ιδρύθηκε από τους Έλληνες Διαφωτιστές, μετά την απελευθέρωσιν της Ελλάδος από την Τουρκοκρατία, το 1.833μ.α.χ.χ. καί το 1.850μ.α.χ.χ., το πατριαρχείον Κωνσταντινουπόλεως ανεγνώρισεν την επίμαχον απόφασιν της Ελλάδος.
    (β) Με τις σταδιακές εδαφικές επεκτάσεις της Ελλάδος,
    (i) οι Ιόνιες Νήσοι το 1.864μ.α.χ.χ.,
    (ii) η Θεσσαλία καί η περιοχή της Άρτας το 1.881μ.α.χ.χ.,
    (iii) τα απελευθερωθέντα εδάφη των ετών 1.912-1.947μ.α.χ.χ., εν πολλοίς υπήχθησαν στην Εκκλησίαν της Ελλάδος.
    (γ) Ταυτοχρόνως,
    (i) όλοι οι διορισμοί των μητροπολιτών καί των ιερέων,
    (ii) οι ιδρύσεις καί καταργήσεις μονών, εκκλησιών, μητροπόλεων κ.λ.π. υπογράφονται από τον αρμόδιον Γενικόν Γραμματέαν Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μαθήσεως καί Θρησκευμάτων. Επομένως, καθώς η Εκκλησία της Ελλάδος ελέγχεται από το Κράτος, με απλούστατον τρόπον, ο πρωθυπουργός μπορεί να αποφασίσει την θέσιν εκτός νόμου της Εκκλησίας της Ελλάδος καί την υπαγωγήν της εκ νέου στο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Αλλά το πατριαρχείον Κωνσταντινουπόλεως είναι τυπικώς ένα ίδρυμα του Τουρκικού κράτους, υπαγόμενον στην νομαρχία Κωνσταντινουπόλεως, κατανοείτε ότι κάθε γάμος, βάπτιση, κηδεία κ.λ.π. θα προσυπογράφεται καί από τον εκάστοτε Τούρκο νομάρχη Κωνσταντινουπόλεως. Δεν ξέρω πόσον θα σας αρέσει κάτι τέτοιον, αλλά κάποιοι το επιδιώκουν. Άρα, μη οξύνετε τα πνεύματα καί μάθετε να σέβεσθε τους νόμους.-

    1. Αγαπητέ Γεώργιε-Χαράλαμπε Κατρακίλη σέβομαι τις σκέψεις, τις απόψεις και την γνώση σας, μα πάνω από όλα εκτιμώ γιατί γράφεις με όνομα και επίθετο για κάποιες Θρησκευτικές δεσμεύσεις…..
      -(1) Σεβασμός όλων των θρησκευτικών μειονοτήτων.
      Βεβαίως πρέπει να υπάρχει Σεβασμός όλων των θρησκευτικών μειονοτήτων, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ….
      ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Αυτά που λέω δεν τα είδα στον ύπνο μου, οπότε μπορώ να τα αποδείξω)
      -(2) Υπαγωγή των θρησκειών σε κρατικό έλεγχο.
      Αυτό θα το δεχτώ μόνο, ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Φυσικά και αυτά που λέω περί ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ δεν τα είδα στον ύπνο μου, οπότε μπορώ να τα αποδείξω)
      -(3) Αποφυγή διχαστικών ενεργειών και αναταραχών εκ μέρους των θρησκειών.
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..
      Και επειδή, ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αυτή την στιγμή δεν ενδιαφέρει κάποιον (τουλάχιστον εμένα) ούτε αφορά το κύριο άρθρο της Πατριωτικής εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα σταθώ στα τελευταία σου λόγια:
      «Άρα, μη οξύνετε τα πνεύματα και μάθετε να σέβεσθε τους νόμους.»
      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΩ, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑΝΗΔΕΣ (με ένα Ν) που σουλατσάρουν στα εξοχικά τους, την ώρα που ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ 100 ΧΑΡΤΙΑ, οι αθίγγανοι που δεν εννοούν να μαζευτούν και οι ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ σταματήσουν να πηγαίνουν ΚΑΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ όπου γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό πουθενά, μα πάνω από όλα να μην τους μιλάει κανείς ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  14. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ…ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΛΙΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

  15. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ

  16. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΟ#ΣΤΗΔΕΣ, ΑΘΕΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛ@. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ Κ#ΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ. ΑΙ ΣΙΚΤΗΡ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΛΑΞΤΕ ΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

  17. Ευγε για το πρωτοσελιδο…..
    Οι εικονες???χιλιες λεξεις!!!!!
    Συνεχισε τον δικαιο αγωνα σου!!!οσο συνεχιζεις θα εχεις για συμμαχους τους πολιτες!!!!και δεν θα εισαι μονος σου….
    Αραγε,δεν θα μπορουσαν να παρθουν δικαια μετρα για την εκκλησια του Χριστου???γιατι τετοιος αποκλεισμος???πορτες κλειστες!!!απαγορευσαν να ακουμε λειτουργια εστω και μεσα απο τα μεγαφωνα!!!Αγιο Φως???οχι????!!!!
    Κλεισαμε την πορτα στον Χριστο.Μεγαλη μαγαρα και συμφορα μας περιμενει.Ντροπη μας.Ουτε ενα κερακι δεν μπορουμε να αναψουμε??????Ντροπη μας!!!!!!

Comments are closed.