Άθλιος Ερντογάν! Μας αποκάλεσε Ναζί για όσα γίνονται στα σύνορα!

Κοινοποίηση:
erdogan-4-630x384

Πρώτα το είπε υπουργός του. Τώρα το λέει και ο ίδιος! Ο Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας αποκαλώντας τον ελληνικό λαό Ναζί.

Ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας σε βουλευτές του AKP υποστήριξε ότι 150.000 αιτούντες άσυλο βρίσκονται στα ελληνικά σύνορα και είπε το αχαρακτήριστο: «Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ όσων έκαναν οι Ναζί και των εικόνων από τα ελληνικά σύνορα!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΚΑΘΥΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟ?

  2. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟN ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ OΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ .ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.

  3. Δεν μας λέει τι έκανε η χώρα του εναντίον των ΝΑΖΙ ;

  4. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΑΘΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΟΣ & ΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΧΑΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ , ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΗ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ
    ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΕΕ ΖΩΑ , ΕΧΕΙ DNA ΓΑΙΔΑΡΟΥ !!

  5. Είπε το σκουλήκι που χαιρέτησε τον τσαβούσογλου αντί για τον λαβρώφ, και ευχαρίστησε λιγοστούς “θαυμαστές” που του έφεραν κορωνοϊό, επειδή ό,τι και νά ‘φέρναν καλό θα ήταν; Στις πολύωρες ομιλίες που παρουσιάζεται, πώς αντέχει χωρίς να σωριαστεί;

  6. Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να κατανοήσει αυτό που συμβαίνει. Τεσσεράμισυ χρόνια ισλαμολαγνείας και ανοιχτών συνόρων απ’ τον Σύριζα και μισός χρόνος ανδράνειας απ’ την ΝΔ τον έπεισαν ότι είχε να κάνει με ηλίθιους, χρήσιμους για τα σχέδιά του ηλίθιους. Και τώρα ξαφνικά αγριέψαμε και κάνουμε το σωστό για την χώρα μας. Φυλάγουμε τα σύνορα!

  7. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Comments are closed.