Άλεξ Καρλούτσος: «Περατζάδα» από το Σύδνεϋ για τον κληρικό με το λευκό κολάρο που έκανε επιστήμη το «παπατζιλίκι». Πήγε να ελέγξει την χρηστή διαχείριση του «ιερού» χρήματος ή για να συνεισφέρουν οι ομογενείς στο ανύπαρκτο έργο του Ελπιδοφόρου στην Αμερική;

Κοινοποίηση:
alex

Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια εορτάστηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας η μεγάλη εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου. Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων ήταν ο ομώνυμος Ιερός Καθεδρικός Ναός, στον οποίο τελέστηκε Πανηγυρική Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, περιστοιχούμενου από τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβο και Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίο, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Ιερατικώς Προϊστάμενο του Καθεδρικού Ναού, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρο Κρικέλη, και από πολλούς ιερείς της πόλεως του Σύδνεϋ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εσείς που βριζετε την Εκκλησία ειστε συνήθως απιστοι, ασχετοι κι Αριστεροί! Τα λεφτα μας εμεις οι Χριστιανοί τα ακουμπαμε οπου γουστάρουμε και λογαριασμό δε δινουμε σε κανενα! Ειδικά ουτιδανο!

    1. οι υβριστες ειναι βασικα χουντικοι. Οι αριστεροι δεν ασχολουνται, ειναι αθεοι

  2. Ο ηλιθιος ελληνικος λαος εκανε δικη του θρησκεια,αλλοθρησκη θρησκεια την οποια του φορτωσαν οι ρωμαιοι παιρνοντας και ολα τα συμβολα των ιουδαιων ,αμφια κλπ παρελκομενα.Και για τους φανατικους πιστους,τι ακριβως γραφει ο σταυρος Ιησους Ναζωραιος Βασιλευς των Ιουδαιων,Βοηθεια μας χριστιανοι,και μετα παριστανετε και τους ξυπνιους!

    1. αυτη ειναι μια χλευαστικη επιγραφη που του εβαλαν οι ρωμαιο δημιοι του

  3. Δίνετε μαλάκες πιστοί για να χτίζουν τους ναούς των ειδώλων και να λατρεύουν τον Σατανά μαζί με σας. Έχουν πολλά λεφτά να τους συντηρήσουν. Δώστε αλλού τα λεφτά σας.

  4. Τι είναι αυτά τα χρυσά και τα πετράδια ρε απατεώνες έμποροι πίστης:::::::::::; Ο Χριστός, ούτε να σας βλέπει…! Αθλιοι σαλτιμπάγκοι παπατζήδες.

Comments are closed.