Άλλη μια μέρα ντροπής στην ΕΡΤ – Ποιοί ζητούν την παραίτηση Ζούλα

Κοινοποίηση:
tempi-2-768x461

Η ΠΟΣΠΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Ζούλα, με αφορμή την επιστολή καταγγελία του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, για τη μη αναφορά της εκδήλωσης που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΩ

Η επιστολή της ΠΟΣΠΕΡΤ με την οποία οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ζητούν την παραίτηση Ζούλα αναφέρει:

“Ζητάμε την άμεση παραίτηση του Προέδρου της ΕΡΤ κ. Ζούλα και του Γενικού Δ/ντή Eνημέρωσης κ. Καφαράκη οι οποίοι είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι για το άνευ προηγουμένου «ξεχαρβάλωμα» του Ενημερωτικού Τομέα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Δηλώνουμε ανεπιφύλακτα ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στεκόμαστε δίπλα τους και συνυπογράφουμε την αναφορά – καταγγελία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023.
Εάν δεν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν, ζητάμε από τον Υφυπουργό κ. Μαρινάκη και τον Πρωθυπουργό, να τους αποπέμψουν, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι οι εντολείς τους”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ορθώς καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ!

  2. Τα Τέμπη τσούζουν τις χοντρές κωλάρες των ΝΔουλαίων κυβερνητικών και τους κόβουν ψηφαλάκια, το ΝΔουλικό-κρατικο-κυβερνητικό-κουλικό κωλοΕΡΤ που πληρώνει ο κόσμος ακόμα και αν δεν το βλέπει, ΔΕΝ πρόκειται να ενημερώσει για την εκδήλωση των Τεμπών όπου μίλησαν οι γονείς των δολοφονηθέντων

    1. Τα Τέμπη τσούζουν όλα τα κόμματα που περάσανε μαζί με την τωρινή μαφία

Comments are closed.