Άλμπερτ Μπουρλά: Ο Ελληνοεβραίος που θησαύρισε από το εμβόλιο, δεν το έχει κάνει ακόμα στον εαυτό του!!!

Κοινοποίηση:
720_754544_6393d87115-a94474f2ded3e023

Ο CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά αποκάλυψε γιατί δεν έκανε ακόμη το ελπιδοφόρο εμβόλιο της εταιρείας του κατά του κορονοϊού. Μιλώντας στο CNN, είπε: “Δεν το έχω κάνει ακόμη και έχουμε την επιτροπή δεοντολογίας να διαχειριστεί το ερώτημα ποιος θα το κάνει” επεσήμανε λέοντας ότι δεν θέλει να φανεί ότι περνά τη διαχωριστική γραμμή.

Ο Μπουρλά υπογράμμισε, σύμφωνα με τη NY Post, ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχει συμφωνήσει πως το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, οι ηλικιωμένοι σε οίκους ευγηρίας και το προσωπικό αυτών είναι εκείνοι που θα έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό.

“Δεδομένου ότι υπάρχουν πολύ αυστηροί κανόνες κατανομής τους οποίους ψήφισε η CDC, είμαστε πολύ ευαίσθητοι στο γεγονός να μην ‘κόψουμε’ τη σειρά και να εμβολιαστούμε εμείς πριν” είπε αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμβολιαστεί πιο νωρίς αν πρόκειται έτσι να αυξήσει την πίστη στο εμβόλιο. “Οι άνθρωποι θα πειστούν ακόμη περισσότερο για την ασφάλεια του εμβολίου αν το κάνει ο CEO” όπως δήλωσε στο CNN.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. “EBΡΑΙΟΙ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ”, 1η &… τελευταία τηλεπαρουσίαση! (Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ)
    https://www.youtube.com/watch?v=4t59GhTGDPw&t=1223s

    Κ. Πλεύρης “εβραίοι & καταστροφή της Πατρίδας”
    https://www.youtube.com/watch?v=_CxqBLPdhEw&t=1030s

    Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ “ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ & ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ” 27-08-14
    https://www.youtube.com/watch?v=hZBMJh8eI9Q&t=377s

  2. Εγω μονο εμβολιο με viagra διαρκειας θα εκανα!

  3. Είναι λίγα και δεν φτάνουν; Μας έπεισες.

  4. Λοιπόν καλύτερα ψεκασμενος παρά αφελής μπολιασμενος με τον Χασάν,τον Ιμπραήμ και τα άλλα παιδιά!

  5. .. που έδωσε σε αμερικανικό κανάλι. Είπε ότι είναι μόνο 59 ετών, άρα δεν έχει προτεραιότητα στον εμβολιασμό, όπως και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Θαύμασα τη μεγαλοψυχία του, να μη θέλει να στερήσει τις πολύτιμες δόσεις του εμβολίου από τους ηλικιωμένους.

  6. ειστε ψεκασμενοι βλεπετε παντου συνωμοσίες, έλεος

  7. Θέλω να βγάλω όλη την οργή μου. Θέλω να τους καρφώνω τα εμβόλια δέκα δέκα.

  8. …..τωρα καταλαβαινω γιατι και πως και απο ΠΟΙΟΥΣ καταστραφηκαν ελληνικες αρχαιες πολεις οπως η Βαβυλωνα τα Σοδομα και τα Γομορα ……βαρβαροασιατες.

  9. Το ελάτε χριστιανοί να φάτε το κρέας του Δεσπότη σας και τη σφαγή στη Νάουσα με τα δύο αδέλφια Εβραίων να καγχαζουν ότι πήραν 64 κεφάλια χριστιανών σε μια μέρα δείχνουν την αγάπη τουςπρος εμάς.8 εκατομμύρια ο Στάλιν το 1932 στην Ουκρανία κάνεις δεν μιλά.6 εκατομμύρια το ολοκαύτωμα και οι πέτρες..κλαίνε.

  10. Όλοι εσείς “οι γενναίοι του πληκτρολογίου”, θά’ στε οι πρώτοι στη σειρά για εμβολιασμό! Κι ειδικώς αν ανήκετε σ’ ευπαθείς ομάδες εσείς ή κάποιος συγγενής σας! Όσο για το χαρακτηρισμό Ελληνοεβραίος, μόνο γέλια προκαλεί.

    1. Ελληνας είναι και εβραιος στο θρήσκευμα. Για σας τους νεοναζι (που παριστανετες τους χριστιανους) είναι το θεμα αν ειστε ελληνες

      1. εβραίος φιλοξενούμενος στην Ελλάδα θέλεις να πεις.

      2. νεοναζι ειναι αυτοι που σε κυβερνανε φιλε και μην νομιζετε ολοι σας οτι αυτοι θα κανουν εμβολιο παντως αν κανουν οχι αυτο που κρατανε και δειχνουν στα μοσχαρια και συμφωνω με τον Lamar και με τα λεγομενα της προηγουμενης κυβερνησης για την σμυρνη οτι ηταν συνωστισμος ε λοιπον και οι νεκροι αυτων ηταν απο συναυλια που πηγαν και ποδοπδτηθηκαν

        1. φασιστες ξυπνηστε, προσγειωθειτε. Βγειτε απο το νοσηρο απομονωμενο κοσμο σας. Ή μεινετε μια ζωη στη γραφικοτητα και εχθροι της Ελλαδας

  11. Να το κάνει . Να το κάνει . Και τη δική μου δόση του τη χαρίζω να κάνει διπλή.
    Τους γέρους με το εμβόλιο θα τους ξεκάνουν πιο εύκολα με το εμβόλιο. Ενδεχομένως αυτός είναι ο σκοπός τους.

  12. Ειναι προτιμότερο η θεραπεία με αντισώματα αν αρρωστήσεις με κορονοιό ( όπως έκανε και ο Τράμπ ) αλλά αυτό είναι για τους λίγους και πλουσιους. Ένας γνωστός μου γέρος 97 χρονων ανάρρωσε με αυτή τη θεραπεία.

  13. Λίγο ευγένεια ρε παιδιά. Δώστε κάποιος τη σειρά του στον κύριο, μεγάλος άνθρωπος είναι, μη τον χάσουμε.

Comments are closed.