Άλωσε ξανά την Τούμπα ο Άρης! (0-1)

Κοινοποίηση:
Άρης

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι της Τούμπας επικρατώντας του πολύ άστοχου ΠΑΟΚ με 1-0 και τον ανάγκασε στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Παράλληλα η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη στην έδρα του «Δικεφάλου» χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ!
Ο Μάντσου απείλησε στο 23’ για τον Άρη, αφού το στο έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 27΄ο ΠΑΟΚ απείλησε! Οι γηπεδούχοι πίεσαν με τον Τάισον να γυρίζει στο πρώτο δοκάρι, ο Μαροκινός πλάσαρε στην κίνηση όμως η μπάλα χτυπώντας στο κάθετο δοκάρι του Κουέστα. Στο 38’ απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Μετά από πάσα του Ότο και το πλασέ του αφύλαχτου Κωνσταντέλια, πέρασε σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουέστα.
Ο Άρης στο 63’ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Μανού Γκαρσία παγώνοντας την Τούμπα! Από πλάγιο που εκτελέστηκε, ο Ισπανός στάθηκε όρθιος στην περιοχή μπήκε από τα δεξιά και με δεξί σουτ με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
Οι φιλοξενούμενοι στο 82’ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους. Ο Φρίντεκ είδε το κενό από τα αριστερά, πέρασε κάθετα στον Σαβέριο που από τη γωνία της περιοχής σούταρε με δύναμη, αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε. Στο 84’ δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Τσάλοφ έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο αφύλακτος Μπάμπα πλάσαρε εξ επαφής, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και έφυγε μακριά!
Στο 87’ νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Ζίβκοβιτς και ο Κωνσταντέλιας συνδυάστηκαν, ο νεαρός πέρασε κάθετα, εντός περιοχής στον Τσάλοφ που σούταρε με το αριστερό στην αγκαλιά του Κουέστα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response