«Άλωσε» το Καζακστάν η Σλοβενία των «πράσινων» Σπόραρ και Τσέριν (0-1)

Κοινοποίηση:
Σλοβενία

Επιστροφή στα τρίποντα για την… ελληνική Σλοβενία! Με τους Τσέριν και Σπόραρ στο βασικό σχήμα, η ομάδα του Ματίας Κεκ πέρασε από το Αλμάτι επικρατώντας 1-0 του Καζακστάν και έφτασε τους 7 βαθμούς.

Κάπως έτσι, η Σλοβενία έπιασε προσωρινά την Νορβηγία στην κορυφή με ματς περισσότερο στον 3ο όμιλο της League B του Nations League, ενώ το Καζακστάν έχει μόλις έναν βαθμό σε 4 αγωνιστικές και δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει.

Ο Αϊμπέτοφ στο 17’ είχε την πρώτη μεγάλη φάση του ματς για λογαριασμό των γηπεδούχων, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε το γκολ και λίγο αργότερα ο Σπόραρ προσπάθησε να σκοράρει για να δώσει το προβάδισμα στη Σλοβενία. Το πρώτο μέρος συνολικά είχε κακή εικόνα, με το 0-0 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά.

Οι Σλοβένοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μλάκαρ να σκοράρει στο 55’ για το 1-0, παγώνοντας το Αλμάτι. Λίγο έλειψε στο 63ο λεπτό δε, ο Σέσκο να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, δεν βρήκε δίχτυα σπαταλώντας την ευκαιρία του.

Το Καζακστάν πήρε την κατοχή, προσπάθησε να πιέσει και να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα που το αφήνει στον πάτο της βαθμολογίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response