«Άμεση απέλαση, εμπάργκο, διάβημα και κλείσιμο πρεσβείας των Αλβανών για τον Μπελέρη»

Κοινοποίηση:
ΜΠΕΛΕΡΗΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, Γιάννης Δημητροκάλλης δήλωσε για την άδικη φυλάκιση του Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη:

«Άμεση επανεξέταση των αδειών παραμονής και απελάσεις για τους Αλβανούς, ως απάντηση στη συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη και άδικη φυλάκιση του Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη!

dfsff

Η λύση είναι εμπάργκο, διάβημα, απέλαση – διαταγή κλεισίματος πρεσβείας και εφαρμογή συμφώνου Κέρκυρας!».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ολοι ψηφίζουμε Σπαρτιάτες, για να μπεί ένα φρένο…Μας έχουν πάρει παραμάζωμα όλοι οι κατσαπλιάδες της οικουμένης…Φτάνει πια αυτή η ξευτίλα, λίγη αξιοπρέπεια ρεεεεε….Βλέπετε τι γίνεται νησίδες του Εβρου…ΕΛΕΟΣ πια…

  2. Το αντισυνταγματικό τόξο του ανθελληνισμού πήγε στην Πύλο και έβριζε την Ελλάδα και όχι τους δουλέμπορους για το ατύχημα σε διεθνή ύδατα! Αν έγινε γιατί σχεδόν όλοι οι Πακιστανοί είχαν κινητά μετά από ναυάγιο! Και δεν πάνε στη Βόρεια Ήπειρο για τον Έλληνα δήμαρχο Χειμάρρας και παλεύουν μόνοι τους οι Σπαρτιάτες και ο Ηλίας τον υποστηρίζει από την φυλακή! Όλοι Σπαρτιάτες.

  3. Και ποιος θα τα κάνη όλα αυτά Γιάννη; Ο Κουλης, ο αδελφός της Ντόρας; Το ότι συνεργάζονται Έλληνες μαστρωποι & άλλοι εγκληματίες, ελληνικής καταγωγής μαζί τους, δεν το ξέρεις; Ψηφίζουμε όλοι Σπαρτιάτες. Μόνο αυτοί μπορούν!

  4. o κουλης ταχει ξεπουλησει ολα για αυτο βγαινει

Comments are closed.