Άνδρας πυροβολεί και σκοτώνει 17χρονο κακοποιό, έξω από το σπίτι του – Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο (BINTEO)

Κοινοποίηση:
arg

Το περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή στην πόλη Λονγκσαμπ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 17χρονος με έναν ακόμη συνεργό του έβγαλε πιστόλι και λήστεψε πίσω από τα κάγκελα της αυλής μια έγκυο γυναίκα και τον σύζυγο της που έμενε στο σπίτι. Ζητούσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το κινητό των θυμάτων. Μάλιστα ο 17χρονος πυροβολεί κιόλας για εκφοβισμό.

Όταν παίρνει αυτά που θέλει κάνει να φύγει και τότε από το επάνω διαμέρισμα του σπιτιού βγαίνει ο άνδρας με ένα πιστόλι, τον σημαδεύει και τον ξαπλώνει κάτω. Ο άνδρας είναι ο θείος του ανθρώπου που έπεσε θύμα της ληστείας και είναι πατέρας 5 παιδιών.

Το όνομα του 17χρονου που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς δεν ανακοινώθηκε από την αστυνομία. Θείος του θύματος τραυμάτισε έναν ακόμη από τους νεαρούς ληστές στο πόδι, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Ο τρίτος ύποπτος κατάφερε να διαφύγει.

Ο άνδρας που πυροβόλησε τέθηκε υπό κράτηση αλλά αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα, όταν ένας εισαγγελέας αποφάνθηκε ότι ενήργησε «σε αυτοάμυνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Έτσι πρέπει να γίνεται. Τα δικαστήρια και η αστυνομία είναι για τους πούστηδες.
    Αυτό (η αυτοδικία) ως νόμος επικρατούσε και επικρατεί στην φύση.

  2. Το πιστόλι του εκτελεστή είναι μεγάλου διαμετρήματος και ο ίδιος ξέρει από όπλα.
    Κρίμα στον πιτσιρικά, κανόνας άλφα, δεν παίζουν με τα όπλα!

  3. Μπραβο του.Το βλεπω και το ξαναβλεπω το βιντεο και δεν το χορταινω…Εστειλε στο διαολο το κωλοπαιδο.Αυτο θα πει Δικαιοσυνη.

  4. Στην χώρα μας θα του ´δινανέ και ονομασία δρόμου του ληστή….., κοιτά ζακ… κλπ

  5. Μπράβο στον Εισαγγελέα. Μπράβο και στον Θείο. Άξιος. Τι σημάδι ξέρει ο άνθρωπος. Επειδή είμαι “ενημερωμένος“ για το τι έρχεται στην πατρίδα μας έβγαλα άδεια κυνηγού και εγώ και ο γιός μου και η γυναίκα μου. 2 δίκαννα και μιά χράπα χρούπα. Όποιος σε περίοδο “ξεσηκωμού“ των λάθρο μπεί στο σπίτι μου- αν περάσει από τα 2 ροτβάϊλερ φυσικά και την μπλοκαρισμένη με ηλεκτρικό ρεύμα πόρτα μου – τον περιμένω με “ανοικτές αγκάλες“. Στο σπίτι μου δεν μπαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ………………

  6. Στις χώρες που επιτρέπεται η αυτοάμυνα, δεν έχουν αλλοδαπούς και εισαγόμενους εγκληματίες. Οι πολίτες έχουν να κάνουν με τους ελάχιστους ντόπιους, που στην περίπτωση χωρών που έχουν πτωχεύσει όπως η Αργεντινή από όπου και τα πλάνα, δυστυχώς είναι πάνω από το μέσο παγκόσμιο όρο αλλά και πάλι χαμηλά. Στο ελλαδιστάν όμως που κυριαρχεί η ανομία, οι πολίτες είναι απροστάτευτοι, η αστυνομία τρώει ξύλο όσο μερικοί συνάδελφοί τους κάνουν τους μπράβους (εν ώρα εργασίας άραγε;), έχουμε ελάχιστους ντόπιους αλλά ταυτόχρονα χιλιάδες εισαγόμενων σκληρών εγκληματιών. Ας κάνετε μία έρευνα για το ποσοστό των Ελλήνων φυλακισμένων και το πόσοι Έλληνες διαπράττουν εγκλήματα. Και όταν λέω Έλληνες εννοώ γέννημα θρέμμα και όχι κάτι γεωργιανούς δήθεν βορειοηπειρώτες και λοιπούς ελληνοποιημένους. Το 80% στις φυλακές και όσοι πιάνονται να κάνουν έγκλημα είναι ξένοι. Εάν σε κάθε περιστατικό που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας που έχει τραβήξει κάποιος περίοικος ήταν αντί για κάμερα κάνη, θα ήταν η Ελλάδα το πιο ασφαλές μέρος και ακόμη ίσως κοιμόμασταν όπως πριν 30 χρόνια, με τις πόρτες ανοιχτές.

    1. Η εγκληματικότητα αναδιανέμει τα κέρδη της και φέρνει μεγάλα ΝΟΜΙΜΑ έσοδα στο δικονομικό και δικηγορικό κύκλωμα απονομής δικαιοσύνης…
      γι αυτό και είναι απαραίτητη η συντήρηση υψηλών ποσοστών εγκληματικότητας στη μεταπολιτευτική δημιοκρατία μας, αφού είναι ο πιό καλός πελάτης του ελλαδιστάνικου δικονομικού τους συστήματος…
      Δλδ και αν δεν είχαμε εγχώρια εγκληματικότητα θα έπρεπε να την εφεύρουνε ή να την εισάγουνε !!!

  7. Εδω θα θελανε να κρεμασουνε τον Ναζι που σκοτωσε τα καυμενα.Αν ηταν Γυφτακια και λαθρο θα λεγανε και για φυλετικο μισος.

Comments are closed.