Άνδρας στο Κιλκίς πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο – Του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
σκύλος

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ
Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως πρόεκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πυροβόλησε και θανάτωσε έναν σκύλο.

Το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε παράνομα κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να σε βάλουμε εσένα ΨΟΦΟ ή το παιδί σου ή την γυναίκα σου να σας κατασπαράξει ένα βρωμόσκυλο να ιδώ θα εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι αυτές τις παρανοϊσίες; Εκτός κι’άν είσαι κι’εσύ … κοπρόσκυλο!! όπως αυτά τά λυσσασμένα οπότε σού πάει ασορτί καί τό …. φίμωτρο !!! που σου έχουν επιβάλλει. Μόνο το …λουρί !!σου λείπει γύφτο.

  2. ΟΥΤΕ Η ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ….

  3. η ζωη του καθε κοπροσκυλου εχει φτασει να εχει μεγαλυτερη αξια απο του ανθρωπου στο γρεκυλισταν

  4. Εάν του επιτέθηκε να τον δαγκώση τι θέλατε ψευδοφιλόζωοι, νά αφεθεί ο άνθρωπος στά δόντια του πιθανώς λυσσασμένου καί επιθετικού σκύλου; Απο την μία παραπονείστε επειδή άγρια βρωμόσκυλα δαγκώνουν μικρά παιδιά και γυναίκες, απο την άλλη όμως εξοργίζεστε όταν κάποιος υπερασπιστεί τον εαυτόν του απο κάποιον επιθετικό σκύλο. Άντε επιλέξτε επιτέλους τι υποστηρίζετε;

  5. Χριστουγεννιάτικα κιόλας, το πνεύμα του διαβόλου τίμησε. Γιατί μόνο πρόστιμο, πρέπει να μπεί και φυλακή. Άντε αρκετά με τους ανώμαλους που ξεσπάνε στα ζώα!

Comments are closed.