Άννα Καραμανλή: Δεν πρόκειται να ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα γιατί επιφέρει τεκνοθεσία

Κοινοποίηση:
anna-karamanli

«Πιστεύω στον πυρήνα της οικογένειας», είπε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή, η οποία πολλάκις έχει ταχθεί κατά του νομοσχεδίου περί γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

«Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιθο για τον γάμο για τα ομόφυλα γιατί αυτό θα επιφέρει και τεκνοθεσία», συμπλήρωσε.

Ερωτώμενη για το τι θα κάνει σε περίπτωση που τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, η Άννα Καραμανλή έβαλε τις αξίες της πάνω από το πολιτικό συμφέρον.

«Δεν πρέπει να στοχοποιούμαστε όσοι έχουμε άλλη άποψη. Πρέπει να μπορούμε να βάζουμε τις γραμμές μας. Θα το καταψηφίσω ακόμα κι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας», ξεκαθάρισε. «Θέλω οι απόψεις μου να είναι κρυστάλλινες και έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ευθής», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Υιοθεσία ή παρένθετη μπορούν να κάνουν μόνο οι πολύ πλούσιοι, χρείαζονται άπειρα χρήματα για τέτοιες διαδικασίες, έδω έναν ετερόφυλο ζευγάρι δυσκολεύεται, άρα η κυβέρνηση νομοθετεί για να εξυπηρετήσει 200-300 πλούσιους ομοφυλόφυλους που τα έχουν κάνει όλα και θέλουν και παιδί.

  2. Δεν θα τεθει κομματικη πειθαρχια γιατι πασοκ, κκε ,συριζα , πλευση κτλ κανουν ουρα για να το ψηφισουν ειναι αλλο ενα τεχνασμα μητσοτακη για να βουλωσει το στομα πεντε εξι παλιων δεξιων στο μορφωμα της ΝΔ.

  3. Φυσικα εχουμε δημοκρατια, θα το ψηφισουν οι αριστεροι…μη χαλασουμε και το χαρακτηρισμο. Κριμα γιατι νομιζα οτι ειμαστε ανθρωποι, παλια πιστευα οτι η τεχνολογια κανει τον ανθρωπο μισανθρωπο, μετα καταλαβα οτι τα ζωα γινονται μισανθρωποι χωρις αυτη.. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δινεις συνταξεις, επιδοματα, ωστε να τους δεσεις. Εσεις οι ηλικιωμενοι σε λιγο θα παραδωσετε, θα θερισετε, αυτα απο σπειρατε. Ντροπη σας γιατι εχετε και παδια.

Comments are closed.