Άννα Κουρή: Ευγνώμονες αναμνήσεις από τη σειρά που την καθόρισε

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15650)

Η Άννα Κουρή, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, αναφέρθηκε στην επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «Μεν και Δεν» και πώς αυτή επηρέασε την καριέρα της.

 
Όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι η ταμπέλα της «Βάνας» την ακολουθεί μέχρι σήμερα, η Άννα Κουρή απάντησε ότι ναι, το έχει δηλώσει πολλές φορές. Η σειρά ήταν ποιοτική και πετυχημένη, κάτι για το οποίο είναι ευγνώμων. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι την εγκλώβισε σε αυτόν τον ρόλο. Παρά ταύτα, έχει αποδεχτεί αυτή την πραγματικότητα και δεν την ενοχλεί πλέον.

Στο θέατρο, η Άννα Κουρή επιλέγει διαφορετικούς ρόλους για να ξεφύγει από τη σκιά της Βάνας. Στην τηλεόραση προσπαθεί επίσης να διαφοροποιείται από αυτόν τον χαρακτήρα, γι’ αυτό και δεν εμφανίζεται συχνά.

 

Αισθάνεστε την ταμπέλα της «Βάνας» από τους «Μεν και Δεν» να σας κυνηγάει μέχρι σήμερα;

Ναι το έχω πει πολλές φορές, είναι μία σειρά που είμαι ευγνώμων που την έκανα γιατί ήταν και ποιοτική και πετυχημένη. Επίσης έγινα γνωστή στο πλατύ κοινό, αλλά από την άλλη με εγκλώβισε. Το έχω αποδεχτεί και δεν με ενοχλεί πια. Στο θέατρο επιλέγω διαφορετικούς ρόλους και στην τηλεόραση προσπαθώ να διαφοροποιούμαι από τη Βάνα για αυτό και δεν παίζω συχνά.

Θα ήσασταν θετική στο να γίνει η σειρά αυτή remake;

Μέχρι πριν 3-4 χρόνια θα με ενδιέφερε πολύ, αλλά ο Χάρης που είχε τον πρώτο λόγο, προτίμησε να κάνει το «Καφέ της Χαράς». Τώρα μάλλον έχω χάσει το ενδιαφέρον μου. Άλλωστε είμαι τόσο ενθουσιασμένη με τις καινούριες μου σειρές, που τώρα μόνο αυτές μονοπωλούν τη σκέψη μου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response