Οι τράπεζες τροφίμων λαμβάνουν πολύ συχνά δωρεές από παλιά κονσερβοποιημένα τρόφιμα. Κάποιες φορές αυτές οι κονσέρβες είναι μερικών ετών.
Αλλά όταν οι άνθρωποι της Cardiff Foodbank έλαβαν μια κονσέρβα καλαμπόκι από το 1982, την χρησιμοποίησαν σαν μια διδακτική στιγμή αντί να την πετάξουν στα σκουπίδια. Ήταν ο τρόπος τους να υπενθυμίσουν στο κοινό ότι είναι σημαντικό να ελέγχουν τις ημερομηνίες λήξης πριν από τη δωρεά.
Έτσι, αποφάσισαν να ανοίξουν την κονσέρβα για να δουν πώς μοιάζει το καλαμπόκι μετά από 35 χρόνια…
Δείτε το βίντεο:
Βρε άνθρωπέ μου το αντίθετο ξέρουμε, ότι οι κονσέρβες έχουν συντηρητικά και ημερομηνία λήξης.
Φυσικά και η κονσέρβα δεν είχε πάθει τίποτα! Δύο πράγματα δεν έχουν οι κονσέρβες, συντηρητικά και ημερομηνία λήξεως! Βέβαια πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό, σκιερό και ξηρό περιβάλλον και να μην έχουν σκουριές, τρύπες, άσκημα κτυπήματα και ιδίως να μην έχουν φουσκώσει.