«Άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι» – Eπιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε τσαντίρια Γ#ΦΤΩΝ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σημερινή (26/9) επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά στη δυτική και τη βορειοανατολική Αττική, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους χρησιμοποιώντας ειδικούς πολιορκητικούς κριούς για να ανοίξουν τις πόρτες.

Σε μια εκ των περιπτώσεων, μάλιστα, όταν αντιλήφθηκαν ότι σε σπίτι που ήταν κλειστή η πόρτα βρίσκονταν δύο άτομα τους φώναξαν «αστυνομία, άνοιξε την πόρτα και βγες μετα χέρια στο κεφάλι»

Σύμφωνα με πληροφορίες  μπήκαν σε οκτώ σπίτια σε Μέγαρα και Ασπρόπυργο και ανακάλυψαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν κλοπές και διαρρήξεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε επίσης τέσσερα ΙΧ, τα ρούχα που φόραγαν οι κακοποιοί στις διαρρήξεις, κλοπιμαία, 3.000 ευρώ και μία καραμπίνα με πολλά φυσίγγια.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και ένας έγκλειστος για συμμετοχή στη σπείρα.

Την ίδια στιγμή, στη Βόρεια Αττική και συγκεκριμένα στα Σπάτα, συνέλαβαν άτομα για ρευματοκλοπή.

Πρόκειται για στοχευμένες δράσεις και ελέγχους που πραγματοποιούνται ανά διαστήματα σε καταυλισμούς.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες της ΟΠΚΕ, της Άμεσης Δράσης καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ποιος φταιει που οι ρομα κανουν οτι θελουν στο τοπο;εσεις δεν ξερετε;ακουστε λοιπον η πολιτεια τους εχει στο απυροβλητο το ιδιο και η αστυνομια ;τους ξερουν ναι η”οχι γιατι τους ριχνετε ποινες χαδι;στη περιοχη αγια σωτηρα στο μενιδι οποιος περασει τον ληστευουν εεε τι;βοα ο τοπος η πολιτεια δεν το ξερει εεε,

  2. ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Β-ΡΟΜΑ!!!
    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΕΧΕΤΕ ΤΑ @@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Η ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ – ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ?

  3. Για ολα φταιει η ελληνικη πολιτεια,και η ελληνικη κυβερνηση που εχει τους γυφτους στο απυροβλητο!πηγαινεται στο μενιδι ,στην αγια σωτηρα που ληστευουν οποιον περασει απο εκει !Δεν το ξερει ,η πολιτεια το ξερει!ΔΕν το ξερει η αστυνομια ,το ξερει!εεεε και λοιπον! @τωρα καταλαβατε ποιος φταιει η”ακομα;

  4. Ορθή διατύπωση: “Άνοιξε την πόρτα και βγες με το κεφάλι στα χέρια”. Μετά, καφεδάκι φρέντο και καλή σας μέρα, καλή συνέχεια.

  5. Με τόσες επεμβάσεις σε τόσους καταυλισμού και συνέλαβαν μονο 6 ατομα; Τι έγινε; Εγιναν καλά παιδια και νομοταγείς; Μη χέσω!

Leave a Response