«Άντε Γεια, Στέφανε», από Βούτση και Σκουρλέτη

Κοινοποίηση:
ΣΥΡΙΖΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μία ημέρα πριν από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος και πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα αποχωρούν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σε λίγες ώρες αναμένεται να ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο Νίκος Βούτσης και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σημειώνεται ότι η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο και σε αυτή τελικά θα συμμετάσχουν και τα μέλη της «Ομπρέλας» όπως αποφασίστηκε μετά από μαραθώνια συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Χθες 9/11, 1.300 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ανάμεσά τους δυο εν ενεργεία βουλευτές και πολλοί πρώην υπουργοί και βουλευτές – συνυπογράφουν κείμενο υπό τον τίτλο «Διέξοδος Αριστερά». Υποστηρίζουν ότι ο μύθος του ηγέτη που θα νικήσει τον Μητσοτάκη είναι μια απάτη και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι οι τραμπουκισμοί και η θρασύτητα ενός ιδιοκτήτη που αποφαίνεται «όποιος διαφωνεί φεύγει». Να κηρυχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά και «να μην προχωρήσουν οι διαγραφές και να μην αποχωρήσουν όσοι σκέφτονται να το κάνουν», λέει ο Γιάννης Δραγασάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Στα τσακίδια. Στο διάβολο η αριστερά τους.

  2. Ξεκάθαρη εξαπάτηση εκλογικού σώματος. Υπάρχει υποκριπτόμενη ηγεσία (από Αχτσιόγλου, Τσακαλώτο κλπ) στην οποία λογοδοτούν οι αποσχισθένετες βουλευτές. Και επί της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκοκκαλίσει κρατική χρηματοδότηση για ποσοστά και κοινοβουλευτική δύναμη που δεν έχει. Οι βουλευτές θα κληθούν ως ύποπτοι; Κάνας εισαγγελέας εδώ υπάρχει; Που θα πάνε τόσα χρήματα;

  3. Βαρίδια ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ όλοι αυτοί και πρέπει να φύγουν.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κόμμα εξουσίας με εναλλακτική πρόταση πρέπει να καθαρίσει από όλες αυτές τις κάμπιες που βοηθούν έμμεσα και άμεσα το σύστημα Μητσοτάκη.
    Σωστά πράττει ο Κασελάκης.
    Και κάτι τελευταίο τον Κασελάκη θα τον κρίνουμε πολιτικά και όχι για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
    Αν μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και να βελτιωθεί η ζωή μας εμείς γιατί πρέπει να πούμε όχι για να συνεχίζει να μας κυβερνά ο Μητσοτάκης και να μας κλέβουν μια ζωή;;
    Βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη δηλαδή.
    Με το πλιάτσικο που γίνεται αυτή τη στιγμή από τη συμμορία ΝΔ είναι θέμα χρόνου να ξαναχρεωκοπήσει η Ελλάδα αυτό θέλετε;
    Αν υπάρχει μια πιθανότητα εναλλακτικής με τον Κασελάκη τότε ναι χίλιες φορές με τον Κασελάκη.
    Σε διαφορετική περίπτωση πλιάτσικο και κλέψιμο από τη μπλε συμμορία εσαεί.
    Διαλέξτε

  4. Ο πιο πετυχημένος δεξιότατος καπιταλιστής που μόνος του διέλυσε τον Σύριζα σε ένα μήνα μόνο. 100% επιτυχία για αυτό που του έβαλαν να κάνει. ΑΞΙΟΣ!!

  5. πωπω ουτε οι ιδιοι οι διαγραφέντες του Συριζα πιστευουν οτι θα νικήσουν τον αρχιγκαντεμόσαυρο. Την κάτσαμε άσχημα με τον γουρλομάτη άλλα 20 χρόνια θα τον φάμε στον σβέρκο. Α ρε πουτάνα αποχή

  6. Η Στεφανια ταστειλε αδιαβαστα τα γιαλαντζι αριστερα “πατριωτακια”!

  7. Αποχωρούν τά αριστερά φασισταρια από τό κόμμα,,,στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

  8. Καλά ο μπάρμπα Βούρτσας θα πιάσει δουλειά σε ταβέρνα, αυτό το Skourleti τι θα απογίνει;

  9. Ο τελευταίος να ντυθεί και να κλείσει την πόρτα, αν υπάρχει.

  10. Γιά ολα φταιει ό τού 15μελους μάγκας Τσιπρας !

Comments are closed.