Άντε πάλι! Δίνει ξανά Πανελλήνιες εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Πού θέλει να περάσει ο φονιάς της Καρολάιν

Κοινοποίηση:
mpampis

Μια ανάσα μας χωρίζει από τις Πανελλήνιες 2024 και όπως έγινε γνωστό σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πάρει μέρος στην πανελλαδική εξέταση, επιδιώκοντας να περάσει στο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο άνδρας που αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, δήλωσε συμμετοχή στις Πανελλήνιες 2024.

Πέρυσι είχε επιχειρήσει να δώσει Πανελλήνιες αλλά τα παράτησε μετά το πρώτο μάθημα που έδωσε καθώς η Έκθεση είχε θέμα για τις γυναικοκτονίες.

Φέτος, ο γυναικοκτόνος θα καθίσει εκ νέου στα θρανία επιδιώκοντας υψηλές επιδόσεις καθώς επιθυμεί διακαώς να περάσει σε σχολή των Πολιτικών Επιστημών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ματαιόδοξος νάρκισσος και πολύ επικύνδινος. Αυτός όπου και να πάει θα κάνει κακό. Εδώ σκότωσε την γυναίκα του -την μάνα του μωρού του- και τον σκύλο του, θα λυπηθεί άνθρωπο?

  2. Τελικά αυτή η ιστορία με τον Μπάμπη τον φονιά αρχίζει και με προβληματίζει! Μια θέλει να δώσει πανελλήνιες (καλά γιατί δεν έδινε πριν παντρευτεί; ή ισχύει όντως αυτό που έχει καταγγελθεί ότι στις φυλακές οι επιτηρητές κάνουν τα στραβά μάτια;), την άλλη θέλει γνωριμίες (τρομάρα του!!!) με γυναίκες, προφανώς για να τις σκοτώσει (τώρα που έμαθε την δουλειά το παιδί), κι όλο κάτι θέλει ή κάτι ζητάει!!! Από την άλλη και ο πεθερός του αρχίζει και προβληματίζει. Στην αρχή κι εγώ, όπως και όλοι οι άλλοι, τον συμπονούσαμε γιαυτό που τον βρήκε και έχασε το κορίτσι του από τον Μπάμπη, αλλά μετά ζήτησε το παιδί να πάει Φιλιππίνες (λογικό γιατί αυτοί που βάλαν τον Μπάμπη να σκοτώσει την γυναίκα του μπορεί να συνέχιζαν και στο παιδί) και να αλλάξει και όνομα (επίσης λογικό γιατί το Αναγνωστόπουλος στις Φιλιππίνες θα ήταν σαν την μύγα μες το γάλα, ενώ το Κράους είναι σχετικά συνηθισμένο εκεί) αλλά πρόσφατα διάβασα ότι δήλωσε πως είχε δανείσει τον Μπάμπη 80.000€!!! Καλά, ο Μπάμπης κονομούσε (όπως όλα δείχνουν) ένα σωρό λεφτά (και εκεί ήταν που έμπλεξε και αναγκάστηκε να σκοτώσει την γυναίκα του) και χρειάστηκε δανεικά;;; κάτι αρχίζει και δεν πάει καλά σε όλη αυτή την ιστορία…

  3. Όλοι το ξέρουμε ,πως όταν σε λίγα χρόνια αποφυλακιστεί. Θα ξαναφτιάξει τη ζωή του και κάποια ηλίθια θα τον παντρευτεί. Εδώ παντρεύτηκε ο Παπαχρόνης που καθάρισε και βίασε καμία ντουζίνα γυναίκες.

  4. Όχι φίλε .Δε θα γίνουμε δολοφόνοι σαν και αυτόν.Μονον ο Θεός κρίνει.Εμεις είμαστε Ανύπαρκτοι μπροστά στον Ύψιστο.

  5. δωστε του ΜΙΑ ΕΔΡΑ του φονια στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.
    μα φροντιστε ωστε η ΕΔΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ. τουλαχιστον 5 χιλιαδες βολτ.

Comments are closed.