Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλuψη «βóμβα» «Αν δεν πλnρωθούν 50 χıλıάδες εupώ άμεσα, το σπίτι της θα είναι στον αέpα»

Κοινοποίηση:
MAK

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για τον χαμό που επικρατεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ του ζευγαριού και της Άντζελας Δημητρίου.

Ο ίδιος μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη στην εκπομπή, που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, υπάρχει μια υποχρέωση 50.000 ευρώ, που αν δεν πληρωθεί, τότε θα κινδυνεύσει το σπίτι της οικογένειας, στο οποίο εγγυήτρια είναι η Όλγα Κιουρτσάκη.

«Αν δεν πληρωθούν 50.000 ευρώ …χθες, υπάρχει κίνδυνος να βγει το σπίτι στον αέρα και εγγυήτρια στο σπίτι είναι η Όλγα. Αναγκάζομαι να λέω πράγματα που δεν πρέπει να πω, αλλά προκειμένου να υποστηρίξω την αλήθεια, πρέπει να πω την αλήθεια», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κατά τα άλλα, της “λαίδης” τής φταίνε τα παιδιά της που ήθελαν να βάλουν μία τάξη στα οικονομικά της και να σταματήσουν τις σπατάλες και τις κραιπάλες της ψωνισμένης “λαίδης” … Πέρασαν λεφτά και λεφτά από τα χέρια της, τα οποία σκόρπισε απερίσκεπτα, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται χρεωμένη με εγγυήτρια την κόρη της, η οποία καλείται να πληρώσει την ασυνέπεια της τρελοκαμπέρως μάνας της …

  2. Καταλάβατε τώρα γιατί αυτή η σκορδοκαΐλα με τα της λαίδης; (τρομάρα της, πέρασε και δεν ακούμπησε). Έχουν περάσει πολλά εκατομμύρια από τα χέρια της, αλλά μυαλό- κουκούτσι -.

    1. Να ήταν η πρώτη ρε φίλε ή η τελευταία; Αν είσαι και λίγο αλλού να το πω ευγενικά, τότε γεια.
      Το χρήμα μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το κερδίσεις αλλά ακόμα δυσκολότερο είναι να το κρατήσεις αν σου έρθει. Αλλά και να το συσσωρεύσεις τι θα το κάνεις, μαζί σου θα το πάρεις; Χιλιοειπωμένα αλλά γενικά ο άνθρωπος πάντα ίδιος ήταν επί της ουσίας.

Comments are closed.