Άντρας για σπίτι, κουβαλητής! Άλλο ένα show από τον Άδωνη που δεν δίστασε να φορτώσει λάχανα στο φορτηγό

Κοινοποίηση:
Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην Κεντρική Λαχαναγορά στον Ρέντη, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.
(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Πάνω από 40 τόνους φρέσκων τροφίμων που θα δοθούν ως δωρεά για τις ημέρες των εορτών σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους πολίτες συγκέντρωσαν έμποροι στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών έπειτα από πρωτοβουλία της διοίκησης της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών (ΟΚΑΑ).

Την παραλαβή τους έκανε το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να βάλει και ένα χεράκι στην φόρτωση των προμηθειών στα φορτηγά που περίμεναν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκε και επικρότησε την πρωτοβουλία ομάδας εμπόρων να δημιουργήσουν το δικό τους «καλάθι του νοικοκυριού».

Κατά την επίσκεψή του στην αγορά του Ρέντη, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη γιατί με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Κεντρικής Λαχαναγοράς συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι φρέσκα τρόφιμα. Ήδη τώρα που μιλάμε φορτώνονται σε φορτηγά για να μοιραστούν σε μητροπόλεις της νότιας Αθήνας, του Πειραιά και της βόρειας Αθήνας, σε κοινωνικά παντοπωλεία και γενικά σε χώρους όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι θα βρουν μία μικρή ανακούφιση μέσα σε αυτές τις εορτές.

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην Κεντρική Λαχαναγορά στον Ρέντη, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022. (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)
Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην Κεντρική Λαχαναγορά στον Ρέντη, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.
(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)
Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην Κεντρική Λαχαναγορά στον Ρέντη, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022. (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)
Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην Κεντρική Λαχαναγορά στον Ρέντη, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.
(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών. Να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ…!
    ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…!
    ΜΑΛΑΚ@@@@@@@@@@@@@@…!

  2. Μόνο για χαμάλης κάνει.
    Τώρα πως βρέθηκε στα βουλευτικά έδρανα ερευνάτε……
    Την επυθιμία μου όμως κανείς δεν την εκπληρώνει.
    Κλείστε με σε ένα δωμάτιο με τον μπουμπούκο και κλειδαμπαρώστε την πόρτα……

  3. Eιπαμε .,.,.

    δεν φτανει να εισαι ηλιθιος .,.,.,.πρεπει να το αποδεικνυεις συχνα για να μην χασεις τον τιτλο

  4. Εκεί να καταλήξεις καριόλη, να κουβαλάς καφάσια στη λαχαναγορά, να δεις πώς βγαίνει το αληθινό μεροκάματο.

  5. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ……..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ…

  6. Αυτοί δεν κατηγορούσαν τη Χρυσή Αυγή για λαικισμό;

  7. Κοίτα την πλαδαρή κουρ@δα σήκωσε ένα τελάρο και κοκκίνισε το κασίδι του. Έτοιμη να σκάσει η μπουχέσα

  8. Θα βρεθεί κάποιος να τον κάνει τουλούμι στο ξύλο να ησυχάσουμε από αυτό τον παληάνθρωπο.

  9. Όταν βλέπω τον Άδωνι θυμάμαι πόσο Αλβανοφάγος το έπαιζε παλιότερα.

    1. εχει αποκηρυξει το ακροδεξιο παρελθον του

  10. Εσύ βλάκα πρώην καρατζαφερικέ, λάχανα θα φας τις γιορτές ή φιλετάρες; Αλήτη, κοροϊδεύετε τους φτωχούς με τα σόου σας για τις κάμερες.

  11. Ρε φασιστα άεργε
    αντι να κουβαλάς μάπες (λαχανα) τσάμπα
    έλα κατα Λεχαινά μεριά να σε στρώσω στο μάζεμα μελιτζανάκι (για γλυκό)
    και πιπεράκια (για τουρσί) α) να ιδρώσει ο κώλος σου και β) να βγ΄΄αλεις και περισσότερα
    απο να ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

  12. αντε με το καλο να κουβαλησει και αγγουρια,για το σπιτι

  13. Συγνώμη αλλά αυτές οι φωτογραφίες μου είναι εριστικες.. Αντί να τον πάρουν με τα λάχανα και τις ντομάτες έχουν όλοι από ένα χαμόγελο πλατύ, του γλειψιματος οι λεκέδες όλοι.. μα κύριε υπουργέ μου, κύριε πρόεδρε, τι καταπληκτικος που είστε..;; ένα πράγμα.. Δεν υπάρχει σωτηρία καμία..!!

  14. Ε! Παιδί! Έχω κάτι σκουπίδια για κουβάλημα! Δώσε ένα χέρι

Comments are closed.