Άνω Λιόσια – Μια πόλη πνιγμένη στα σκουπίδια – Και όχι μόνο απο τη χωματερή (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
anoliosia

Τα Άνω Λιόσια είναι μια περιοχή βεβαρημένη λόγω της χωματερής που λειτουργεί. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, ειδικά το καλοκαίρι, που η δυσωσμία είναι εξαιρετικά έντονη.

Από ότι φαίνεται όμως, η δημοτική αρχή, δεν ενδιαφέρεται για το δικό της κομμάτι. Για το κέντρο της πόλης και για τα σκουπίδια που έχουν κατακλύσει τους δρόμους.

Δείτε τις φωτογραφίες που μάς έστειλε αναγνώστης, γράφοντας πως: “Πάντα είχαμε πρόβλημα με τα σκουπίδια αλλά ειδικά μετά τις εκλογές είμαστε παρατημενοι στην μοίρα μας. Εκτός ότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς πλέον έχει γίνει και εστία μόλυνσης. Έχουμε γεμίσει ποντίκια.

Σε επικοινωνία που είχα με τον Δήμο Φυλής στο τηλέφωνο 15691 ανταπόκριση καμία μου είπαν ότι θα το καταγράψουν και μου το έκλεισαν.. Είστε η τελευταία μας ελπίδα να φανεί αυτή η κατάντια σε μια συνοικία ευρωπαϊκής πρωτεύουσας”.

anoliosia anoliosia1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν μας φτάνουν τα σκουπίδια και η μυρωδιά τους, δεν μας φτάνει το καυσαέριο από την Αττική οδό, δεν μας φτάνουν οι ακαθαριστοι δρόμοι,δεν μας φτάνουν τα αυτοκίνητα που έρχονται για να πάρουν τον προαστιακό και τα παρκάρουν όπου βρούνε, έχουμε και τον δήμαρχο που λέει φτάνουν οι πλατείες έχουμε πολλές!!! Στο σημείο που είναι ο Προαστιακός και θα έπρεπε να λάμπει αρχή της πόλης είναι όλοι από εκεί περνάνε μας έχει φάει η βρώμα στην κυριολεξία!!

  2. Εσύ ρε τομάρι για να λες δεν φταίει ο δήμος θα είσαι κανένας από αυτούς τους υποτακτικούς τεμπέληδες του δημάρχου που δίνατε λεφτά στους γύφτους πριν τις εκλογές και τελικά δεν σας ψήφισαν,, άντε νούμερο….Υ.Γ.ο φωτογράφος είμαι και τα λέμε όποτε θες ρε πονηρε

  3. δεν είναι υπαίτιος ο δήμος, αλλά τα γυφτοσκατοκαριολα που μένουν εκεί στην περιοχή,τα παράσιτα του κερατά!!!
    Υ.Γ.εσυ πονηρέ φωτογραφε μην εστιάζεις τον σκουπιδότοπο αλλά και περιφερειακά τού χαλασμός για να έχουμε μια καθαρή εικόνα…τομάρι!!!

  4. ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕ Η ΤΑΣΙΑ .

    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ….
    ——
    ΝΑΖΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ …
    ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟ.

Leave a Response