Άνω του 2,5% οι Σπαρτιάτες, έξω η ΝΙΚΗ, ανεβαίνει ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, μέσα ο Βελόπουλος

Κοινοποίηση:
εκλογες

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία προ των εκλογών, οι ανακατατάξεις στα δεξιά τις ΝΔ καταγράφονται πλέον ραγδαίες.

Συγκεκριμένα, μεγάλη συστημική εταιρεία που συνδέεται με την ομάδα Μαξίμου, δίνει σε έρευνα, που έκλεισε την Παρασκευή το βράδυ, τους Σπαρτιάτες άνω του 2,5 και να προσεγγίζουν (με αναγωγή) την είσοδό τους στη Βουλή. Συγχρόνως, η ΝΙΚΗ καταγράφει πτώση – πολύ αισθητή προς το τέλος της εβδομάδας – και μετριέται σε ποσοστά που, για πρώτη φορά από τις 21 Μαΐου, την φέρνουν οριακά εκτός βουλής. Σημαντική είναι, παράλληλα, η άνοδος του Πατριωτικού Συνασπισμού, του κόμματος Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου, που πλησιάζει το 2%.
Τέλος, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες, ο Κυριάκος Βελόπουλος φαίνεται να κρατά τα ποσοστά του, με βέβαιη τη θέση της Ελληνικής Λύσης στα έδρανα, ακόμα και με απώλειες σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Πηγή: meaculpa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. εσεις ολοι αριστεροι και δεξιοι και αλλοι που αγαπατε τους λαθραιους γιατι δεν περνεται εναν στο σπιτι σας να τον φροντιζετε αλλα σκοπος σας ειναι νατους κανεται ψηφοφορους για το κομμα σας και αφηστε τις μπουρδες ανθρωπινα δικαιωματα κλπ και εγω θελω να τους βοηθησω αλλα εκει στην πατριδα τους να κατσουν και οχι να ερχονται εδω και να επιβαλουν με το ετσι θελω τα δικα τους ηθη και εθιμα την θρησκεια τους κλπ τα ακους μητσοτακη τσιπρα και λοιποι αλλοι

  2. ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ
    ψηφιζουμε ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ

  3. Μόνο ο Ηλίας μπορεί να σταματήσει τον ισλαμικό εποικισμό που λέγανε παλιά οι βοριδοπλευρογεωργιάδηδες προτού τους αγοράσει ο Κούλης! Όλοι οι άλλοι είναι του συστήματος, για τον Ηλία φέρανε μέχρι φωτογραφικό νόμο που καταργούσε το τεκμήριο της αθωότητας οι νδούληδες των παιδοβιαστών και των λαθρομεταναστών, το Πασόκ του πατέρα της Καιλή με τις βαλίτσες του Κατάρ και ο προδότης της Μακεδονίας Τσίπρας με τον Κοτζιά που έλεγε να μην είμαστε μοναχοφάηδες στο Αιγαίο όταν ο Ερντογάν απειλεί ελληνικά νησιά! Όλοι Ηλία για να αντισταθούμε στις Πρέσπες του Αιγαίου και να μην γίνουμε μειοψηφία όταν φέρνουν εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που τους δίνουν μετά και υπηκοότητα! Ο Νατσιός της Νίκης αντί να φωνάζει για τους λαθρομετανάστες συμμετέχει στο τριήμερο …εθνικό πένθος για στημένο ατύχημα σε διεθνή ύδατα!, αυτός θα τους διώξει; Τελευταία ευκαιρία αδέρφια οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και ο Ηλίας μας που τους παλεύει τους ανθέλληνες με μια τηλεκάρτα!

  4. Δεν γινεται τιποτα ετσι! Η Κουλα παρ οτι “δροσιστηκε” στη Σπαρτη τριβει τα χερακια της ! Ενωθειτε κομματιδια της δεξιας!

Comments are closed.