Άργος: Χάλασε το γ#φτοπροξενιό και απήγαγαν τη 15χρονη νύφη – Συνελήφθησαν οι δράστες

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 15χρονης κοπέλας η μετά από, σχεδόν, 24 ώρες βρέθηκε στον Βόλο μετά από καταγγελία των γονιών της ότι απήχθη από το σπίτι της στο Άργος.

Στην αστυνομία είχε σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό της που την Τετάρτη απήχθη από το πατρικό της σπίτι και έκτοτε έψαχναν να τη βρουν.

Οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση κατά ενός 19χρονου νεαρού, καθώς και των γονιών του 48 και 44 ετών, καθώς εκείνοι είναι που απήγαγαν την κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις ιστοσελίδας taxydromos, οι δύο οικογένειες είχαν συμφωνήσει να προβούν σε γάμο, όταν μετά από διαμάχη, το προξενιό φάνηκε να «χαλάει» με αποτέλεσμα η οικογένεια του αγοριού να απαγάγει την 15χρονη από το Αργος.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε, τελικά, στον Βόλο σε οικισμό Ρομά της Νέας Ιωνίας με τους δράστες να συλλαμβάνονται από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. …τελικα μονο στους Ελληνες υπαρχει Παιδεραστια.
    Στους Γυφτους δεν υπαρχει τιποτα.
    Δεν ισχυουν γι’αυτους Νομοι & κανονες!
    Ασε που οι Γυφτοι αν μια κοπελα κλεισει τα 15 κι ειναι Ανυπαντρη την θεωρουν πχ 40αρα ανυπαντρη και Ημι-Γηρασμενη για Τέκνο-α.
    Τα Εθιμα τους βλεπεις…

  2. πω και ανησύχησα γιατί χάλασε το προξενιό των ρομά…αλήθεια η αστυνομία γιατί δεν συνέλαβε και τους γονείς της ανήλικης κοπέλας και μαζί με το ενήλικο αγόρι και τους γονείς του όλοι μαζί στον εισαγγελέα για παραβίαση της νομοθεσίας περί ανηλίκων.
    άντε επιτέλους με τους ρομά
    τα παράσιτα της κοινωνίας είναι

  3. Αυτοί που την παντρολογούσαν 15 χρονών ανήλικη, προφανώς με το ζόρι, έχουν κάποια επίπτωση;
    Ο γαμπρός, 19 ετών, ενήλικος, αντλεί από κάποιο νόμο το δικαίωμα να συνευρεθεί με ανήλικη;
    Σε τί διαφέρουν οι ελεεινοί γονείς της από τον Μίχο και ο 19χρονος από τους πελάτες της μικρής από τον Κολωνό;
    Ομογενοποιημένη, ελληνοπακιστανική κοινωνία.

Comments are closed.