Άρχισαν τα γλειψίματα στα σόγια! Νατάσα Παζαΐτη για Βαρδινογιάννη: «Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη»

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα (1)

Η σύζυγος του, Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη αποχαιρέτησε την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου σκορπώντας τη θλίψη σε όσους τη γνώριζαν και βρέθηκαν κοντά της. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

«Αγαπημένη Μαριάννα, θα είσαι πάντα δίπλα μας να δίνεις απλόχερα Αγάπη, Φροντίδα, Ελπίδα. Θα είσαι πάντα εδώ να φωτίζεις το βλέμμα των αδύναμων παιδιών, των απελπισμένων γονιών που παλεύουν με την ασθένεια. Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη. Θα μου λείψει όμως η γλύκα της φωνής σου, το καθαρό βλέμμα το πλατύ σου χαμόγελο» έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πέθανε αυτή η γυναίκα που προσέφερε όσο λίγοι,και απ’ το κωλόσογο δεν ψοφάει κανένας. Εδώ ζει ο Πουλικάκος θα μου πεις (για να πιάσουμε τον καλλιτεχνικό χώρο) που έχει ρουφήξει από κόκα μέχρι φλιτ εντομοκτόνο. Αδικίες

  2. Ενα πραγμα δεν μπορει να αποφυγει και να γλυτωσει κανενας όσα λεφτα κι αν εχει..
    Ο θανατος!!

  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  4. Η χωρα της γελοιοτητας… Η βαρωνη της Κολοπετεινιτσης αποδιδει τιμας …Ξεχασε να πει οτι της ηρθε τηλεγραφημα απο τον αγιο Πετρο οτι εβαλαν το περσικο χαλι στην εισοδο του Παραδεισου και περιμενει η μπαντα για την υποδοχη .

  5. Simply μπουρτζοβλαχα της ευκαιριας ας ειμαι και καραμανλικος!

Comments are closed.