«Άρχισα να μουδιάζω»: Μετεωρολόγος έπαθε κρίση πανικού στον «αέρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
media_mme

«Το σώμα μου φώναζε να φύγω».

Μία δυσάρεστη στιγμή, που όμως χειρίστηκε με ψυχραιμία, αντιμετώπισε ένας μετεωρολόγος στην Αυστραλία.

Ο Αυστραλός μετεωρολόγος και παρουσιαστής της εκπομπής «ABC News Breakfast», Νέιτ Μπερν, έπαθε κρίση πανικού τη στιγμή που παρουσίαζε το δελτίο καιρού τα ξημερώματα.

Ο ίδιος, σφίγγοντας τα χέρια του, κοίταξε την κάμερα και απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας:

«Θα πρέπει να σταματήσω για ένα δευτερόλεπτο. Κάποιοι από σας ίσως γνωρίζουν πως καμιά φορά παθαίνω κρίσεις πανικού και νομίζω πως αυτό συμβαίνει τώρα».

Ακολούθως έδωσε τη σκυτάλη σε μία συνάδελφό του και αμέσως η κάμερα στράφηκε σε αυτή.

Ο Μπερν, μιλώντας αργότερα για την κρίση πανικού, εξομολογήθηκε τα εξής:

«Όταν ήμουν στο πλατό κατάλαβα πως δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Και ξέρω πως αυτή η συγκεκριμένη θέση μπροστά στο video wall που δείχνει τον μετεωρολογικό χάρτη μου προκαλεί κρίσεις πανικού. Και όντως ενεργοποιήθηκε μια κρίση πανικού.

Είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Το σώμα μου άρχισε να μουδιάζει, άρχισα να ιδρώνω. Όλο μου το σώμα φώναζε, «τρέξε, φύγε, βγες έξω».

Δείτε ΕΔΩ το απόσπασμα από την κρίση πανικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ψυχασθενείς με κρίσεις πανικού υπάρχουν παντού, δυστυχώς! Η “συμπληρωματικότητα της woke agenda” είναι ολέθρια και βρίσκεται παντού. Αν και ιδιαίτερα ποιοτικό το ABC της Αυστραλίας με κάποιες εξαιρετικές δημοσιογραφικές εκπομπές και σειρές όπως π.χ. το Four Corners, και σαφώς ανώτερο της ΕΡΤ, είναι κι αυτό άλλο ένα κρατικό αριστερό μαγαζί, που ο κάθε πικραμένος μπορεί να χωθεί. Διαθέτει μόνο κρατικό χρήμα, δίχως διαφημίσεις.

Comments are closed.