Άφησε υποσχέσεις η Εθνική κόντρα στην διοργανώτρια Γερμανία παρά την ήττα με 2-1

Κοινοποίηση:
Εθνική Ομάδα

Ηττήθηκε, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις στη σπουδαία φιλική αναμέτρηση στο «Μπορούσια Παρκ» η Εθνική Ελλάδος.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είδε τη Γερμανία να επικρατεί 2-1 στο 89′. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε με ανατροπή και, κάλλιστα, μπορεί να αφήνει δυσαρεστημένους τους Έλληνες διεθνείς.

Δείτε περισσότερα στο patkioutsports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο αγώνας συνεχίζεται…
    -Nα ξηλωθεί όλη η νεοταξική μασονική ανθελληνική αντιελληνική ΕΠΟ. Πρέπει να ξηλωθεί όλη η ΕΠΟ μαζί με τον κακό περίγυρό της.
    -Να μπει στην φανέλα της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου Ανδρών και να μπει στις φανέλες όλων των εθνικών ομάδων ποδοσφαιρου της Ελλάδος το σωστό και κανονικό και αναγνωρισμένο από το διαδίκτυο σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει από 4 Νοεμβρίου 2013.Απαιτούμε να γίνουν αμέσως.
    Ο αγώνας συνεχίζεται…

  2. Καλά κάναμε που δεν ψηφίσαμε αλλά τιμωρίσαμε στις Ευρωεκλογές για πολλοστή φορά ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη εξαιτίας της ΕΠΟ που δεν βάζει το κανονικό σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει από 4 Νοεμβρίου 2013.
    Έτσι τιμωράμε ξανά την ΕΠΟ.

  3. Αυτό το σήμα που είναι ψεύτικο και είναι προσβολή ελληνικής σημαίας που έχει η εθνική ποδοσφαίρου τόσα χρόνια μέχρι σήμερα είναι μια πληγή, μια κατάρα.
    Πρέπει να αλλάξει αμέσως.

  4. Καμία στήριξη στην εθνική ομάδα.
    Οι λόγοι:
    -Σαπίλα, λάσπη, πολύ βρώμα, ανθελληνισμός, αντί-ελληνική αρρωστημένη ατμόσφαιρα στην ΕΠΟ.
    -Δεν έχει ακόμα το κανονικό σήμα που συμβολίζει και απεικονίζει την ελληνική σημαία που υπάρχει στο διαδίκτυο από 4 Νοεμβρίου 2013.

  5. Το ψεύτικο σήμα που έχει η Εθνική ποδοσφαίρου τόσα χρόνια μέχρι σήμερα που είναι μια κακοποίηση ελληνικής σημαίας είναι μια μεγάλη πληγή για τους Έλληνες.

Comments are closed.