19/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Άφιξη Σ.Λαβρόφ στη Νέα Υόρκη: Η Μ.Ζαχάροβα με σορτσάκι μεταφέρει η ίδια την βαλίτσα της από το αεροπλάνο στο έδαφος

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η απλότητα της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ σε αντίθεση με τους Έλληνες πολιτικούς που θέλουν «υπηρέτες»

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η άφιξη του Ρώσου υπουργού εξωτερικών Σ.Λαβρόφ στη  Νέα Υόρκη μαζί με την εκπρόσωπό του Μ.Ζαχάροβα, η οποία έδωσε ρεσιτάλ απλότητας αλλά και αυτοεξυπηρετούμενης γυναίκας, κακώς εμφανίστηκε με σορτσάκι και να μεταφέρει η ίδια την βαλίτσα της από το αεροπλάνο στο έδαφος.

Εκεί την παραλαμβάνει ένας άνδρας από τη φρουρά της και αυτός την πήρα τη βαλίτσα περισσότερο για λόγους ανδρικής ευγένειας που επιτάσσουν πάντοτε, να προσφέρεται βοήθεια σε μία κυρία.

Έτσι λοιπόν μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες της Ρωσίας, δεν είχε καμία απαίτηση να έρθουν οι «δούλοι» και οι «υπηρέτες» για να παραλάβουν τα υπάρχοντα της, προσφέροντας μία εικόνα εντελώς αντίθετη από αυτή που έχουμε συνηθίσει με τους Έλληνες πολιτικούς, είτε μπορείτε για άντρας είτε πρόκειται για γυναίκες.

Το ίδιο απλός ήταν και ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος ακολουθούσε αρκετά μέτρα από πίσω από την Ζαχάροβα, ακομπλεξάριστος χωρίς να τηρεί ανούσια πρωτόκολλα, απλά ντυμένος με φορώντας σακάκι αλλά χωρίς γραβάτα.

Tον Λαβρόφ τον υποδέχθηκε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπέζια.

Η εικόνα αυτή δείχνει ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η ουσία και όχι οι τύποι. Ανθρώπους που έχουν κατανοήσει ότι στην απλότητα βρίσκονται οι λεπτομέρειες.

Γιατί για να λύνει κάποιος τα προβλήματα των απλών ανθρώπων, πρέπει να ξέρει πως είναι να ζει και χωρίς επίπλαστες ανάγκες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΛΑ ΧΗΣΤΟΝ ΕΠΙ ΒΛΑΔΗΜΗΡΟΥ ΠΟ ΥΤΙΝ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ Ε ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΜΗΝ +♡+♡+♡+

  2. Τραβα γαμ ρε μαλακα φιλορωσσε ,Ναζι,φονια

    1. Όξω βρε κοπρίτη αμερικανολάτρη φονιάδες των λαών που θα μιλήσεις γύφτο για την Ρωσία.

    2. λοβοτομημένο ζόμπι, οι ναζί κι οι γενοκτόνοι είναι τ’αφεντικα σου.

  3. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, πάρε με στη Μόσχα έστω να για να σου σφουγγαρίζω το γραφείο!!!!!!

  4. Θερμα τους συγχαρητηρια για την απλοτητα τους! Προσωπικοτητες τεραστιες σοβαρωτατες και οι δυο!

    1. οσο σωβαρη ειναι και η ορθογραφια σoυ :))

  5. Όμορφη και έξυπνη γυναίκα, άξια στη θέση που κατέχει. Κάπως έτσι ήταν και οι Ελληνίδες στο παρελθόν, όταν ήταν γυναίκες αμαζόνες και όχι τα σημερινά σπερματοδοχία τίγκα στο ιαλουρονικό που εμπορεύονται το κρέας τους στα μέσα κοινωνικής αποβλάκωσης με τους ηλίθιους μισοριξιες “άντρες” να κάνουν λάικ. Τι να μας πει ο μαρι-ν-(δ)ακης και κάθε ελληνόφωνος εκπρόσωπος μπροστά στη Ζαχάροβα; Συγχαρητήρια στον κοντό. Ζαχάροβα και Λαβρόφ δύναμη.

  6. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο. Οι κομπλεξικές θέλουν δούλους.

  7. Δεν είναι μόνον για αυτό απ’ ότι φαντάζομαι απλά προσέχουν γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη σε κανέναν. Και γω το ίδιο θα έκανα. Εξαιρετική η κα Ζαχαροβα.

    1. Επόμενο είναι από την στιγμή που δεν σου κάνει κουκου

  8. είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη προσωπικότητα της διεθνούς διπλωματίας. Και το Μαράκι είναι μούρλια..

Comments are closed.