Άφωνοι οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ με ΓΙΑΤΡΟ που ξεφτίλισε την κυβέρνηση!

Κοινοποίηση:
γξηγη

Η κυβέρνηση εκτέθηκε για ακόμη μια φορά σε εκπομπή στον αγαπημένο τηλεοπτικό σταθμό της, τον ΣΚΑΙ, με τους παρουσιαστές να μην μπορούν να σχολιάσουν το παραμικρό.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου, Στράτος Καπόλης αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί στο νοσοκομείο του νησιού το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλη υποστελέχωση καθώς λείπουν γιατροί σε δεκάδες ειδικότητες, η διοικήτρια παραιτήθηκε ενώ η μοναδική παιδίατρος νοσηλεύτηκε καθώς έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο μετά τις συνεχόμενες εφημερίες.

Την ίδια στιγμή, όπως είπε ο κ. Καπόλης, το νοσοκομείο με τις ελλείψεις καλείται να καλύψει και τα γύρω νησιά. O πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και σε έναν ορθοπεδικό ο οποίος πληρώνεται κανονικά από το δημόσιο ενώ έχει εμφανιστεί μόλις δύο χρόνια για να υπηρετήσει από το νοσοκομείο και τώρα κανείς δεν γνωρίζει που είναι!

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Μαρία Τσιλινίκου έκανε μια αφελή ερώτηση καθώς αναρωτήθηκε πως άραγε γίνεται να πληρώνεται ο ορθοπεδικός που είναι άφαντος, χωρίς να πάρει απάντηση φυσικά!

Δείτε το βίντεο με τα όσο διαδραματίστηκαν:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΜΕΣΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Η πλειοψηφία του λαού, δεν εμπιστεύεται τους πολιτικούς
    Όσο γρηγορότερο, τόσο το καλύτερο

  2. εδώ πληρώνεται ο πρωθυπουργός και κάνει τον τουρίστα. Στον ορθοπεδικό θα κολλούσανε οι γαλαζαίοι;

    1. για να κανει τον τον τουριστα, (διοτι ουτε αυτο μπορει να κανει) μαζι με ολη του την οικογενεια …. συμπληρωνω

Leave a Response