Έβαλαν και την… Γκρέτα να τρολάρει τον Τραμπ – Η «πληρωμένη» απάντηση

Κοινοποίηση:
greta

Ο λαός λέει ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αυτό μάλλον το γνωρίζει και η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η νεαρή ακτιβίστρια για το περιβάλλον από τη Σουηδία που τρόλαρε άγρια τον Ντόναλντ Τραμπ για τον εκνευρισμό που δείχνει με τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.

Τι έκανε η Τούνμπεργκ; Θυμήθηκε τι της είχε γράψει στο twitter ο Τραμπ τον περασμένο Δεκέμβριο με αφορμή την ανακήρυξή της ως πρόσωπο της χρονιάς για το 2019 από το περιοδικό TIME και απάντησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Είναι γελοίο. Η Γκρέτα πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλήματος με τον θυμό της. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Γκρέτα, χαλάρωσε» είχε γράψει το Δεκέμβριο του 2019 ο Τραμπ.

Η Τούνμπεργκ, λοιπόν, η οποία προφανώς την «φύλαγε» στον Τραμπ χρησιμοποίησε ακριβώς τις ίδιες λέξεις και έγραψε στο Twitter.

«Είναι γελοίο. O Ντόλαντ πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλήματος με τον θυμό του. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Ντόναλντ, χαλάρωσε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτό το άρρωστο καθυστερημενο θα έπρεπε να βρίσκεται σε τρελοκομείο και να του κάνουν ηλεκτροσόκ ώσπου να ψοφισει.

  2. ΑΝΤΕ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ, ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ? ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ΦΥΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΣΠΡΗ ΞΑΝΘΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΥΡΗ ΞΑΝΘΗ, ΓΥΦΤΕ.
    ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ

  3. Γκρέτα.: ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΟΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.
    Γκρέτα.: ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣΗ.

  4. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΑ ΚΟΥΛΗ? ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ? Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΥΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΟΥΛΗ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.

  5. ….Κατευθυνόμενο πρόβατο είναι γιατί αν δεν ήταν θα ασχολούνταν με τα παρατράγουδα της χώρας της από τους λαθρομετανάστες, εκτός και αν τους γουστάρει, οπότε πρόβατο εις το τετράγωνο.

  6. η σιχαμερη σουηδεζα αυτο το λεσι κονομαει σαν ακτιβιστρια και εχει και γνωμη

  7. Μαλακιασμενο πιονι, βρώμα, τελείωνε το σχολείο και άσε τις ΜΚΟ που σε εκμεταλλεύονται οι βαρωνει των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παλιοκαθιστεριμενο

    1. Εσυ κατάφερες να τελειώσεις το σχολειο; δεν νομιζω .

    2. Τι να της κανει τις σπουδες.Η ακτιβιστρια για το περιβαλλον χαχαχα τα εχει κονομησει χοντρα.Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη

Comments are closed.