Έβρος: Καίγεται ο Λαγός Διδυμοτείχου – Γερμανική εταιρεία χτίζει στην περιοχή αιολικά πάρκα – Τυχαίο; (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
evros

Δυο πυρκαγιές ξέσπασαν πριν λίγη ώρα ιαι βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό Έβρου. Η πρώτη είναι σε καλαμιές στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης και η άλλη στον Λαγό Διδυμοτείχου όπου πήρε φωτιά θεριζοαλωνιστική μηχανή.

Στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου έχει σημάνει συναγερμός, αφού έτσι και αλλιώς λόγω του καύσωνα και της δύσκολης ανιιπυρικής περιόδου βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα. Επιτόπου σπεύδουν οχήματα και πυροσβέστες για ον έλεγχο αρχικά των δύο πυρκαγιών προκειμένου να μην επεκταθούν και την κατάσβεση τους.

Στην περιοχή της Νέας Χιλής υπάρχουν κοντά στη φωτιά που καίει πάνω από τον οικισμό σε καλαμιές και διάσπαρτα σπίτια, εξοχικές κατοικίες κυρίως. Λόγω των καιρικών συνθηκών ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος και στις δυο περιπτώσεις για επέκταση των πυρκαγιών, γι’ αυτό και υπό τον συντονισμό του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου Πασχάλη Χουρτερούδη η προσπάθεια είναι να ελεγχθούν άμεσα και οι δυο πυρκαγιές.

Στον Λαγό, γερμανική εταιτεία στήνει φωτοβολταϊκά πάρκα. Τυχαίο; Επίσης, να θυμίσουμε ότι στην περιοχή υπάρχει και μεγάλη ταξιαρχεία του στρατού..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Είναι από τα ακοπα χόρτα των οικοπέδων. Γρήγορα πρόστιμα για να γλυτώσουμε τα χειρότερα.

Leave a Response