Έβρος : Σύλληψη δύο αλλοδαπών λ@θροδιακινητών…(εικόνα)

Κοινοποίηση:
sillipsi1562fdgdfgvd1

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών Συνελήφθησαν χθες (31-8-2020) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Τριφυλλίου Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες διότι τους εντόπισαν να επιχειρούν επιβιβάζουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να τους προωθήσουν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας. Κατασχέθηκε το παρακάτω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Χωρίς τίτλο

 

Πηγή : radioevros.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πάλι καλα τους έπιασαν κοντά… τους άλλους χθες τους έπιασαν στην Ασπροβαλτα που πήγαν για μπάνιο και μάλιστα διεσχισαν τα σύνορα κι έφτασαν Χαλκιδική δίχως δίπλωμα!
    Μην έχετε καμία εμπιστοσύνη… η αστυνομία είναι η ίδια αστυνομία που είχε ανακοινώσει ότι η συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων στο συλλαλητήριο της θεσ) νικης για το Μακεδονικό ήταν περί τους 60 χιλιάδες.. αυτό ως παράδειγμα για να καταλάβει και ο πιο δύσπιστος ότι όλοι είναι ταγμένοι στα εκάστοτε κυβερνητικά συμφέροντα που μόνο στην προστασία του τόπου δεν αποσκοπούν.. μάλλον την διάλυση μας. Ενα μασουρι όλοι… κυβέρνηση, αντιπολίτευση, δικαιοσύνη, αστυνομία αλλά και γενικά όλα τα σώματα ασφαλείας, (δες τον άλλο το λαμογιο τον Ματθαιοπουλο).
    Ο κύβος ερρίφθη και είναι αργά για να αλλάξουμε το μέλλον μας… αν και υπάρχει λύση.. επίπονη και ακραια.. ομως υπάρχει…

Comments are closed.