Έβρος: Σύλληψη τριών λαθροδιακινητών – Στρίμωξαν 11 λαθρομετανάστες σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο

Κοινοποίηση:
ΕΛΑΣ

Στη σύλληψη συνολικά τριών λαθροδιακινητών που προωθούσαν λαθρομετανάστες στη χώρα προχώρησαν οι αρχές την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις λαθρομετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε αγροτική οδό, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις λαθρομετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, πλησίον οικισμού του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έντεκα λαθρομετανάστες, τους οποίους αποβίβασε νωρίτερα από το όχημα αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούντα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response