Έγινε κι αυτό στην Ευρώπη…Μια Βόσνια που πολιτογραφήθηκε Ελβετή και είναι πολιτικός καριέρας διασκεδάζει με το να ασκείται στη σκοποβολή στοχεύοντας την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού!

Κοινοποίηση:
ΑΣΨΑΣΨΑΣΨΑΣΨΑΣ

Έγινε κι αυτό στην Ευρώπη…Μια Βόσνια που πολιτογραφήθηκε Ελβετή και είναι πολιτικός καριέρας διασκεδάζει με το να ασκείται στη σκοποβολή στοχεύοντας την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού. Είναι πολιτικός του Κόμματος των Πρασίνων και συμπρόεδρος του κινήματος Operation Libero! Το όνομά της είναι Sanjia Ameti. Στον ελεύθερο χρόνο της πυροβολεί τον Ιησού και τη Μαρία και γράφει ότι μπορεί να χαλαρώσει έτσι!
Η Sanija Ameti πυροβολεί μια εικόνα Παναγίας με το Χριστό και δηλώνει έπειτα από την κοινωνική κατακραυγή πως μετανιώνει
H επικεφαλής του ελβετικού πολιτικού κινήματος Operation Libero προκάλεσε σάλο με μια ανάρτησή της στο Instagram. Αργότερα ζήτησε συγγνώμη για την προκλητική ανάρτησή της.

Η ιστορία του Instagram δείχνει δύο φωτογραφίες μιας δράσης για την οποία η Sanija Ameti θα καταλήξει να ζητήσει συγγνώμη: η πρώτη φωτό δείχνει την πολιτικό, όρθια, με προτεταμένο το όπλο. Συνοδεύεται από μια λεζάντα: «Αποσύνδεση». Στο παρελθόν, η νεαρή γυναίκα – επίσης μέλος των Vert’liberaux – είχε ήδη δείξει το πάθος της για την αθλητική σκοποβολή.

Ήταν όμως η δεύτερη φωτογραφία της ιστορίας που προκάλεσε το θόρυβο. Στη συνέχεια βλέπουμε ότι ο στόχος της Sanija Ameti δεν είναι άλλος από μια εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας με τον Ιησού στην αγκαλιά της. Η εικόνα προφανώς προέρχεται από έναν κατάλογο τέχνης.

Αφού ρωτήθηκε από την Blick, η πολιτικός το διέγραψε αμέσως, ανέφερε η εφημερίδα. Και ζήτησε συγγνώμη:

«Χρειαζόμουν μοτίβα που ήταν αρκετά ορατά για πυροβολισμό στα δέκα μέτρα. Είχα μόνο τον κατάλογο Koller, ο οποίος ήταν αρκετά μεγάλος. Δεν έδωσα σημασία στο περιεχόμενο. Ήταν ακατάλληλο. Λυπάμαι ειλικρινά αν πλήγωσα κάποιον!»

Εκτός από τις απολογίες της, η συμπρόεδρος αντέδρασε και στα ΜΜΕ: «Ήταν απολύτως ανόητο εκ μέρους μου. Δεν σκεφτόμουν τι έκανα. Λυπάμαι απίστευτα. Ζητώ συγγνώμη από όσους πληγώθηκαν από αυτό».

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Φανταστείτε να το κάνουν αυτό στον Αλλάχ,θα του κόψουν το κεφάλι σε δευτερόλεπτα ενώ τώρα δεν τρέχει τίποτα όλα καλά..

    1. Σωστός
      Τεράστια κοινότητα απο αλβανικης καταγωγής.
      Ίσως γίνει και 5 επίσημη γλώσσα

Leave a Response