Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: «Έπαθα σοκ όταν την είδα», λέει ο ξάδερφος της δολοφονημένης γυναίκας

Κοινοποίηση:
σδφασδφ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 84χρονης γυναίκας, στα Καμένα Βούρλα, που εντοπίστηκε σε «λίμνη» αίματος, έχοντας δεχτεί μαχαιριά στην πλάτη!

Η πόρτα του εξοχικού σπιτιού της 84χρονης, στο οποίο είχε επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια, δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ενώ το κλειδί ήταν πάνω στην πόρτα και το πορτοφόλι της βρέθηκε σε ένα κομοδίνο, στοιχεία που οδηγούν τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε μεγάλη περιουσία, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών της δεχόταν ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφός της ο οποίος ωστόσο, τώρα μένει σε οίκο ευγηρίας.

«Της έκανα τηλεφωνήματα και δεν απαντούσε και απευθυνθήκαμε στην αστυνομία και την βρήκαμε μαζί με την αστυνομία όταν πήγαμε στο σπίτι. Έπαθα σοκ όταν την είδα. Υπήρχε μία παλιά ιστορία με διαμάχη αλλά είχε λήξει. Είχαν μια διένεξη με τους συγγενείς του συζύγου της όταν πέθανε αλλά λύθηκε και πάνε 10 χρόνια», ανέφερε νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ξάδερφος της ηλικιωμένης, κ. Λουκάς και συνέχισε:

«Ο σύντροφός της είχε κακοποιητική συμπεριφορά, Είχαμε πάει και στην αστυνομία μαζί. Τελευταία φορά μιλήσαμε την Παρασκευή. Εδώ δεν είχε συγγενείς και φίλους, μόνο μία ξαδέλφη και εμάς. Πάντα κράταγε κάποια χρήματα στο σπίτι γιατί ήταν μεγάλη γυναίκα. Προφανώς αυτός χτύπησε το κουδούνι. Δεν είχε τακτοποιήσει τα κληρονομικά της αλλά σκεφτόταν πού θα αφήσει τι».

Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες για το έγκλημα, προκαλούν ανατριχίλα και στους πιο ψύχραιμους. «Η μαχαιριά της τρύπησε τον πνεύμονα. Πήγε κατευθείαν στην καρδιά και έφυγε αμέσως. Βρήκαμε πατημασιές από ένα παπούτσι με συγκεκριμένο νούμερο», επεσήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας και προσέθεσε:

«Οι συγγενείς ερευνώνται και ταυτοποιούνται τα άλλοθι. Ήξερε τον δολοφόνο. Είχε πολλά ακίνητα και λένε πως κάποιοι συγγενείς να τα γράψουν σε αυτούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε έναν γάμο στον παρελθόν και έναν δεσμό με ένα κύριο ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response