Στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Αλβανία θα μεταφερθεί η σορός της 41χρονης Lonora Serina, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του 51χρονου συζύγου της το βράδυ της Κυριακής, έξω από το σπίτι τους στο Τσιλιβί της Ζακύνθου.
Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 5 Αυγούστου, με τους συγγενείς και τους φίλους της να θρηνούν για τον χαμό της.
Στο μεταξύ, εντός της ημέρας ο 51χρονος δράστης του φονικού, που χτύπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα των τριών παιδιών του, αναμένεται να φτάσει στο δικαστικό μέγαρο Ζακύνθου προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Οι Αλβανοί είναι εχθρός της Ελλάδας τι οχι: για πανε διαβασε λιγο ιστορία (Οι Αλβανοί στρατολογήθηκαν στον ιταλικό στρατό με στόχο την εισβολή στην Ελλάδα. Το αντάλλαγμα θα ήταν ελληνικές περιουσίες στη Θεσπρωτία. Ο διαμελισμός της Ελλάδας είναι ορατός
ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΗ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΡΥΠΑΡΟ ΠΛΗΘΟΣ