Έδωσαν πόνο οι χρήστες του Twitter για τους νέους ανεκδιήγητους που μπήκαν στην κυβέρνηση: «Κυριάκο, βάλε κάποιον να κάνει τον πρωθυπουργό τα Σ/Κ»(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
κουλης

Το δικό τους «πάρτι» έστησαν οι χρήστες του twitter για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης αφού δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει ασχολίαστο ένα τέτοιο γεγονός.

Η επιλογή των νέων προσώπων αλλά και η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αφήσει αμετακίνητο το μεγαλύτερο μέρος της κυβέρνησης σχολιάστηκε από το twitter.

Δείτε μερικά από τα αιχμηρά, γεμάτο νόημα σχόλια των χρηστών.

Φυσικά η λέξη ανασχηματισμός είναι πρώτο hashtag.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο ΠΡΩΗΝ ΓΓ ΤΗΣ ΕΠΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜ. ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ !!!!
    FABULOUS !!!!!

  2. Ο μηταράκης τους φέρνει στα μουλωχτά στην ενδοχώρα γι αυτό και παρέμεινε στο τσίρκο. Όσο για τη γκιόσα βούλτεψη που έβαλε στο λαθρομεταναστευτικό ουδέν σχόλιο

  3. αντε κάποτε στο διάολο το Μητσοτακέικο, ΣΙΧΤΙΡ όπως το λέτε στη γλώσα σας.

  4. Το ωραίο το είπε η κυρία ”γιατί να γίνει ανασχηματισμός όταν οι δημοσκοπήσεις τα δείχνουν όλα τέλεια και ο λαός τη λατρεύει;”Θυμηθείτε τι είχε πει ο Αδωνούκος ” Εάν αυτά που λέτε είναι αληθή, ότι “οι επιχειρηματίες κλαίνε” και ότι “τους αφήσαμε μόνους τους και ότι δεν έχουν φράγκο”, πώς γίνεται οι δημοσκοπήσεις να μας δείχνουν 16 μονάδες μπροστά; Δηλαδή, αν δεν κλαίγανε πού θα ήμασταν;”

Comments are closed.