Έκαναν “άνω – κάτω” τα Γιαννιτσά: Διέρρηξαν Ι.Χ., έκλεψαν τραπεζικές κάρτες και έκαναν αναλήψεις

Κοινοποίηση:
astinomia-atm1

Ολόκληρη… ταινία φτιάχνεται αν μονταριστούν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν σε όλη του την δραστηριότητα ένα ζευγάρι Ελλήνων, οι οποίοι παραβίασαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο μιας 43χρονης στα Γιαννιτσά!

Αγνοώντας ότι τα ηλεκτρονικά «μάτια» τους κατέγραφαν, ο 38χρονος άνδρας και η 41χρονη συνεργός του άρπαξαν από το όχημα την τσάντα της γυναίκας που είχε μέσα 38 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και έτρεξαν κατευθείαν σε ένα ΑΤΜ, όπου έκαναν με τις κάρτες αναλήψεις ύψους 420 ευρώ!

Όμως, τόσο η κλοπή και η διαδρομή διαφυγής που ακολούθησαν, όσο και η συναλλαγή στο αυτόματο μηχάνημα, καταγράφηκαν από τις κάμερες καταστημάτων της περιοχής και της τράπεζας! Έτσι, με αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία, οι άνδρες της Ασφάλειας Πέλλας τους ταυτοποίησαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους, αλλά δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν στα όρια του αυτοφώρου.

*** Τα… παιδικά παιχνίδια που βρίσκονταν μέσα σε μία σακούλα στο αυτοκίνητο μιας 36χρονης που ήταν σταθμευμένο στην Πάτρα έβαλε στο μάτι ένας 34χρονος Έλληνας και το διέρρηξε για να τα κλέψει! Όμως, συνελήφθη πριν απομακρυνθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και προσήχθη στην Ασφάλεια. Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι ο 34χρονος είχε διαρρήξει λίγο πριν άλλα δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα και είχε κλέψει ένα ράδιο-CD, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Όλα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: