Έκαναν κόντρες στην Εθνική Οδό Τρικάλων -Λάρισας – Χειροπέδες σε 18χρονο

Κοινοποίηση:
astynomia-zefyri

Νεαροί έστησαν κόντρες στην εθνική οδό Τρικάλων -Λάρισας.

Μάλιστα, ανήρτησαν video στο instagram με τα «επιτεύγματά» τους, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr περιήλθε υπ’ όψιν των αστυνομικών αρχών, καθώς με εντολή του διοικητού του Τμήματος Τροχαίας της Α.Δ. Τρικάλων αξιωματικοί σκανάρουν πια καθημερινά και τα social media για να εντοπίσουν παραβάσεις.

Το βίντεο ελέγχθηκε διεξοδικά και ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους συμμετέχοντες, ένας 18χρονος, ο οποίος και διακρίνεται να πρωταγωνιστεί. Δόθηκε εντολή και συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κρίθηκε ότι οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς κατά την οδήγηση, θέτοντας σε κίνδυνο τους λοιπούς χρήστες του οδικού δικτύου.

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο το μεσημέρι της Τρίτης και πήρε αναβολή για εκδίκαση την Παρασκευή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κάθε άνθρωπος έχει έμφυτη την ανάγκη διακρίσεων. Όταν οι αξίες υποβαθμίζονται και τα πνευματικά προσόντα και οι Αρετές παραμερίζονται τότε ο Κίνδυνος πρωταγωνιστεί και οι πιθανότητες απώλειας της αρτιμέλειας η και της Ζωής ζυγίζονται έναντι πολύ πενιχρών ανταλλαγμάτων. Αυτά συμβαίνουν σε “ξεπεσμένες” η υπόδουλες Κοινωνίες, από την Αρχαιότητα, όσο υπάρχει Ιστορία και αποκαλύπτονται καταγραφές, εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Σήμερα επικρατεί υπέρ προσφορά και προσέγγισις γνώσεων, θα ήταν φυσιολογικό αναμενόμενο η διάκρισις να στοχεύει σε Ιδανικά και όχι να εξιδανικεύει χαμηλής αξίας και ωφελιμότητος δρατηριότητες και συμπεριφορές. Το τι “μάρκα” ρούχα αγοράζω η κλέβω, το πόσο “γρήγορα” πάω να σκοτωθώ, πόσα ξόδεψα για “διασκέδαση” δεν αποτελούν αξιέπαινη διάκριση. Τόσο η Παιδεία όσο και τα ΜΜΕ και μέσα Δικτύωσης έχουν ευθύνες. Αλλά και η Οικογένεια, της οποίας ευθύνες και ρόλος έχουν μετακυληθεί και υποβαθμισθεί. Τιμωρία; Το αντίμετρο είναι διάκρισις στην παραβατικότητα. Παιδεία; Επιβράβευσις πραγματικών αξιών; Μάλλον καλύτερα.

  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA;;; ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!! ΤΑΡΒΑΤΕ ΡΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ!!!

Leave a Response