Έκανε εγκαίνια, έριξαν μπαλωθιές, δεν “μαρτύρησε” τον δράστη και τον συνέλαβαν

Κοινοποίηση:
astynomia3-4

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία, στο Ρέθυμνο. Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με την αστυνομία, αρνήθηκε να κατονομάσει αυτόν που έριχνε μπαλωθιές κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της επιχείρησής του το βράδυ της Τετάρτης.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη σήμερα (26.09.2024) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες (25.09.2024) βραδινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης εγκαινίων επιχείρησης ιδιοκτησίας ημεδαπού, έπεσαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από τους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (26.09.2024) έρευνα στο σπίτι του ημεδαπού ιδιοκτήτη της επιχείρησης, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη και αρνήθηκε να κατονομάσει ποιος προέβη στη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response